Monika Hanigovská Kultúra

Hudba z Marsu predstavila nový klip: Deti sa v ňom zmocnili trnavskej škôlky

Trnavská skupina Hudba z Marsu predstavila novučičký videoklip. Deti sa v ňom akože zmocnili škôlky v malom Ríme. Pozrite si ho aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Hudba z Marsu predstavila nový klip: Deti sa v ňom zmocnili trnavskej škôlky
9
Galéria
Zdroj: youtube

Hudobná formácia Hudba z Marsu v týchto dňoch vypustila do sveta nový vtipný videoklip s názvom Poďme sa hrať. Horúca novinka je súčasne už šiestym zhmotneným klipom k ostatnému albumu s názvom Sonda.

Videoklip je akýmsi návratom do detských čias samotného frontmana kapely Michala „Štofa“ Štofeja a text je súčasne inšpirovaný jeho vlastnou dcérkou.

Rebelský klip sa natáčal v trnavskej škôlke a zahrala si v ňom aj trnavská komička a súčasne i herečka Dana Gudabová a tiež aj herečka Lucia Fričová. V spomínanom klipe sa podľa slov Štofa nedala zahanbiť ani spolumajiteľka škôlky, ktorá si zahrala asistentku prísnej učiteľky.

Rebelský klip

Klip je samozrejme fikciou a pohráva sa s myšlienkou akejsi rebélie škôlkarov, ktorá akože pramení z nedostatku hry a zaujímavých podnetov v škôlke a tiež akejsi nepríjemnej drezúry. A práve v tej chvíli sa hlavného slova ujmú samotné deti v škôlke. Známy hudobník Štofo sa podľa jeho slov nechal inšpirovať rebéliou s príchuťou vlastných spomienok.

„Deti sa vo videoklipe zmocnili trnavskej škôlky… Je to rebelský klip – k myšlienke vzbury v škôlke ma inšpirovali vlastné spomienky z detstva – s kamarátmi sme plánovali útek zo škôlky, ale nevyšlo nám to – chytili nás. Preto som teraz doprial deťom, aby im to vyšlo a prevzali kontrolu nad učiteľkami a zlostnou kuchárkou,“ povedal pre náš spravodajský portál. Text skladby je súčasne inšpirovaný zaujímavými hracími prvkami, ktoré si doprial v minulosti s dcérou.

Spoznali ich v divadle

V klipe vystupuje zlostná kuchárka, ktorú si zahrala spomínaná Dana Gudabová, ale vychutnať si môžete aj herečku Luciu Fričovú, ktorá sa zhostila úlohy prísnej učiteľky. Hudobná skupina spoznala osobne obe herečky v divadle.

„Komičku Danku Gudabovú sme poznali a uznávali už dávno. Upútala nás v hrách trnavského divadla Disk a bratislavského divadla Skrat. Niekoľko dní pred natáčaním klipu sme sa s ňou a s jej kolegyňou Luciou Fričovou zoznámili v Skrate po ich aktuálnom predstavení Projekt Onegin,“ povedal Štofo a ako ďalej dodal, herečky sa aj napriek svojej vyťaženosti dali na natáčanie klipu a zažiarili v ňom.

OBRAZOM: Známa kapela natočila svoj videoklip v trnavskej škôlke
9
Galéria

Deti si to počas natáčania užívali. „Deti mali šou, zabávali sa. Ráno spolupracovali nezištne, poobede už potrebovali sladké úplatky a na fajront ich už udržala v akcii iba vidina bombastických výstrelov z konfetového dela,“ doplnil s úsmevom hudobník.

Hudba z Marsu má nový videoklip: Nakrúcal sa v Trnave, pozrite si ho aj vy
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM