Jakub Forgács Rôzne

Hurá prázdniny: Poznáte TOP letné destinácie ako šité pre deti v bystrickom regióne? KVÍZ

Po úspechu nášho prvého kvízu vám prinášame pokračovanie, tentokrát tematické. Viete, kam môžete dostať cez leto vaše ratolesti?

Ilustračný obrázok k článku Hurá prázdniny: Poznáte TOP letné destinácie ako šité pre deti v bystrickom regióne? KVÍZ
Zdroj: Dnes24.sk

Pred pár dňami ste si na našom portáli mohli preveriť, akí ste lokálpatrioti. V kvíze sme vám ponúkli desať otázok z histórie i súčasnosti mesta Banská Bystrica, ktoré v priebehu pár minút preverili vaše vedomosti. Ak ste ho ešte nevideli, určite klinkinte TU!

Keďže prvý kvíz vás zaujal a s chuťou ste sa do neho púšťali, pripravili sme pre vás iný, tentoraz rozdielne tematicky zameraný kvíz. S príchodom letných prázdnin vám v ňom položíme desať otázok o top letných destináciách pre vaše ratolesti.

Ku každej otázke máte opäť tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Neváhajte a zistite, ako dobre ste pripravení na leto. :)

Hrajte tu: www.bystrica.dnes24.sk/zabava/kvizy

Čítajte tiež:

Začiatok prázdnin: Bystrickí rodičia v starostiach, deti sa tešia, ale čo VY?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM