Kultúra

Hviezdoslavovo námestie ovládnu filmári. Dve noci budú patriť nakrúcaniu komédie Novoročný bozk

V hlavných úlohách práve nakrúcaného slovenského filmu si zahrajú Táňa Pauhofová, Milka Vášáryová či Jiří Bartoška.

Ilustračný obrázok k článku Hviezdoslavovo námestie ovládnu filmári. Dve noci budú patriť nakrúcaniu komédie Novoročný bozk
6
Galéria
Zdroj: TASR

V centre Bratislavy sa počas nasledujúcich dní budú pohybovať filmári. Najmä v noci sa pustia do nakrúcania romantickej vianočnej komédie režiséra Jakuba Kronera Novoročný bozk.

Rušná noc na námestí

Staré Mesto na stránke mestskej časti informuje, že nakrúcanie bude prebiehať v priestore pred Veľvyslanectvom USA od utorka 19. februára do stredy 22. februára. „V spomínaných dňoch sa budú stavať stánky slúžiace na nakrúcanie a samotné nakrúcanie sa uskutoční 21. februára v čase od 21:00 do 5:00 hod. ráno,“ uviedla Eva Nagyová z oddelenia životného prostredia, správnych konaní a verejného poriadku MÚ Bratislava-Staré Mesto.

„Vzhľadom na to, že sa nakrúcanie uskutoční vo večerných a v nočných hodinách, je možné, že občanov bude obťažovať hluk. Žiadateľ je však poučený o povinnosti dodržiavať prípustné hodnoty hluku, infrazvuku a vibrácií,“ dodala Nagová.

Hviezdne obsadenie

Novoročný bozk bude romantickou komédiou pod taktovkou režiséra Jakuba Kronera (Lóve, BRATISLAVAFilm). O scenár sa postarala Adriana Kronerová, kostýmy navrhla Sandra Žigová. Hlavné úlohy zveril režisér hereckým hviezdam ako Táňa Pauhofová, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška. Ďalej účinkujú Antónia Lišková, Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Jakub Pracahař či Marek Majeský.

Na premiéru filmu sa môžeme tešiť na konci roka, 5. decembra 2019.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

Herecké obsadenie filmu Novoročný bozk
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM