Zuzana Ročeňová Kultúra

Info zo zákulisia príprav finálového večera: Michalovce čoskoro spoznajú svoju druhú miss!

V poradí už druhý ročník Miss mesta Michalovce je v plnom prúde. Svoju krásu, šarm či charizmu prišli krásky najprv ukázať na kasting. Desiatka dievčat zabojuje už čoskoro o korunku a prestížny titul Miss Michalovce 2014.

Ilustračný obrázok k článku Info zo zákulisia príprav finálového večera: Michalovce čoskoro spoznajú svoju druhú miss!
Zdroj: Dnes24.sk

Prestížnu súťaž nášho mesta Michalovce a krásneho Zemplína – MISS mesta MICHALOVCE, organizuje spoločnosť UBP – united business partners, pod záštitou pána primátora mesta Michalovce – Viliama Záhorčáka.

Krása, charizma a šarm

Michalovské kastingy o korunku krásy prilákali kandidátky z celého Zemplína, prevažne študentky stredných škôl, ktoré chcú skúsiť modeling a ukázať svoju krásu. Súťažiacich sa ujala štvorčlenná porota, ktorá vyberá tie najzaujímavejšie dievčatá, z ktorých vzíde nová Miss Michalovce 2014. Každá kandidátka na postup predstúpila v plavkách, previedla chôdzu a následne ju porotcovia vyspovedali.

„Máme vybraných desať dievčat. Momentálne nacvičujú choreografiu, majú za sebou meranie svadobných a spoločenských šiat,“ uviedla Eva Blachová, z organizačného tímu Miss Michalovce 2014. Okrem vonkajšej krásy porotu zaujímala charizma, šarm a celkové vystupovanie každej súťažiacej.

Finálový večer už čoskoro

Na kandidátky na miss nášho mesta čakajú zaujímavé zážitky a tie najlepšie neobídu naprázdno. Súťažiacim dievčatám sa otvorí brána do sveta módy. Finalistky čakajú hodnotné ceny a neodmysliteľnou súčasťou súťaže je aj fotenie. Samotný vrchol príprav bude v piatok 14. novembra 2014 v MsKs Michalovce – Veľká sála.

Pri odovzdávaní korunky budú asistovať aj známe tváre zo šoubiznisu. „Hudobného hosťa momentálne dohadujeme a bude to samozrejme prekvapenie,“ doplnila Blachová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM