Ľubomír Hudačko Regióny Zo Slovenska

Ingrid s rodinou to zbadala počas prechádzky: Interesantný úkaz v lese pri Prešove!

Prešovčanka Ingrid pri prechádzke so svojou rodinou zažila prekvapenie. Pod Šarišským hradom narazila na naozaj zaujímavý úkaz. Presvedčte sa sami.

Ilustračný obrázok k článku Ingrid s rodinou to zbadala počas prechádzky: Interesantný úkaz v lese pri Prešove!
2
Galéria
Zdroj: archív Ingrid Doležalová

Vydala sa na prechádzku do prírody a uvidela niečo, čo ju hneď zaujalo. Prešovčanka Ingrid Doležalová totiž zazrela v korune jedného zo stromov zaujímavý úkaz – akoby hlavu draka!

„Do prírody chodím s rodinou a priateľmi veľmi rada. Tentokrát sme si pri výstupe na Šarišský hrad pri prvom stanovišti všimli zvláštny strom. Z koreňa je vytvorená akoby hlava draka alebo dinosaura. Veľmi nás to zaujalo a aj potešilo,“ povedala Ingrid Doležalová.

Nie je to však prvýkrát, čo Ingrid niečo podobné v prírode videla. Už predtým sa jej stalo čosi podobné, výtvory pani prírody ju tak chtiac-nechtiac sprevádzajú viackrát.

„V zime sme na výlete na Cemjate objavili v strome vytvorenú jeleniu hlavu. Príroda je šikovná čarodejka, dokáže vytvorť neuveriteľnú krásu. Zbadáte ju, len treba chodiť s otvorenými očami,“ dodala na záver I. Doležalová. A ako úkaz, ktorý pripomína hlava draka vyzerá si môžete pozrieť na vlastné oči vo fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Príroda sa vie postarať o ozajstné divy: Toto sa nachádza v lese pri Prešove!
2
Galéria
Zdroj: archív Ingrid Doležalová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM