Webnoviny - Svet

Jane Fonda radšej minula peniaze na nové zuby než na auto

WEBNOVINY.SK

Jane FondaFoto: SITA, APBRATISLAVA 22. mája (WEBNOVINY) – Jane Fonda minula na svoje umelé zuby 55-tisíc amerických dolárov. „Otázka znela, zuby alebo nové auto? Vybrala som si zuby,“ prezradila 73-ročná hviezda. Ako vysvetlila, na to, aby človek vyzeral v jej veku tak dobre ako ona, potrebuje okrem iného peniaze a gény.

„Stojí to naozaj veľa vyzerať tak ako ja, na druhej strane, gény sú zadarmo,“ uviedla žijúca filmová legenda. "Odkedy mávam bolesti, fyzicky sa už necítim najlepšie. Ale som šťastnejšia, sex je lepší a viac rozumiem životu.

Nechcem byť opäť mladá," povedala hviezda filmov Štvanica (1966), Bosé nohy v parku (1967), Júlia (1977), Čínsky syndróm (1979), Na Zlatom jazere (1981), Nasledujúce ráno (1986) či Diabolská svokra (2005).

„Ako to, že stále vyzerám dobre? Na 30 percent za to môžu moje gény, 30 percent sex, ďalších 30 percent šport, zdravý životný štýl a výživa no a zostávajúcich desať percent majú na svedomí plastickí chirurgovia,“ priznala dvojnásobná držiteľka Oscara.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM