Anton Hrachovský Krimi

Jaroslav (61) z východného Slovenska je nezvestný niekoľko dní: Polícia prosí o pomoc pri pátraní

Polícia na východnom Slovensku pátra po staršom nezvestnom mužovi. Nevideli ste ho náhodou?

Ilustračný obrázok k článku Jaroslav (61) z východného Slovenska je nezvestný niekoľko dní: Polícia prosí o pomoc pri pátraní
6
Galéria

V obci Vojčice (okres Trebišov) prebieha pátracia akcia po nezvestnej osobe. „Polícia pátra po Jaroslavovi Popovičovi (61), trvale bytom Veľké Kapušany, toho času Charitný dom E. Jakabovej vo Vojčiciach. Nezvestný bol naposledy videný dňa 18. septembra 2019 okolo 17:00, kedy odišiel z charitného domu v obci Vojčice na doposiaľ nezistené miesto,“ informuje polícia na sociálnej sieti s tým, že hľadaný sa doposiaľ nevrátil a nepodal o sebe žiadnu správu.

Ako uvádzajú muži zákona, nezvestný je 170 cm vysoký, štíhlej postavy, s podlhovastou tvárou, modrými očami, krátkymi plavými vlasmi. Na sebe mal mať oblečené sivé nohavice, tmavomodrú mikinu, čierne botasky značky Nike.

Zvláštnym znamením má byť plynulá reč, kolísavá chôdza. Muž je bez tetovaní a viditeľných znakov na tele. „Osoba je po mozgovej príhode,“ dodáva polícia.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare policajného zboru, telefonicky na telefónnom čísle 158, alebo prostredníctvom oficiálnej stránky na Facebooku alebo formou súkromnej správy.

Jozef (61) z východného Slovenska je nezvestný niekoľko dní
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM