Jakub Forgács Rôzne

Jasná zažije poriadne horúcu lyžovačku: Sporoodeté sexy krásky na svahu!

Hoci sa zima ešte neskončila, na svahoch v Jasnej bude poriadne horúco. Počas lyžovačky sa tam predvedú príťažlivé krásky, ktoré na seba zaručene strhnú pozornosť. Veď ak si myslíte, že budú mať na sebe príliš veľa vrstiev, ste na omyle.

Ilustračný obrázok k článku Jasná zažije poriadne horúcu lyžovačku: Sporoodeté sexy krásky na svahu!
Zdroj: Dnes24.sk

Lyžiarske overaly a kombinézy pôjdu bokom, lyžiari budú doslova zhadzovať svoje vrstvy. Zima – nezima, v Jasnej sa pôjde do bikín a bude sa veru na čo pozerať. V plavkách sa predstavia aj známe sexy krásky. Na svahu tak bude poriadne horúco.

Modelky, missky, moderátorky, všetky bikinychtivé maniačky, ale najmä lyžiari sa môžu tešiť na 4. ročník uletenej jarnej lyžovačky. V sobotu o 13:00 je pod Chopkom zahájený hromadný masový zjazd v bikinách za účasti mediálne známych tvárí.

Svoje repete si v Jasnej pripomenie česká modelka Agáta Hanychová, na zjazd sa postaví úradujúca miss Českej republiky Gábina Franková, miss ČR 2013 Monika Leová a česká vicemiss Tereza Budková. Do Jasnej zavítajú sestry Nízlové, ktoré ako duo Twiins odpália nočnú party. Veľkorysé počasie možno do plaviek vyzlečie aj ostrieľaného a vždy dobre naladeného Andreja Bičana.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM