Rastislav Búgel Zo Slovenska

Je to OFICIÁLNE, poľská Biedronka prichádza na Slovensko! KEDY otvorí prvé obchody?

Dlho sa o tom šepkalo, no dnes je to už oficiálne. Poľský obchodný reťazec Biedronka zoberie slovenský trh útokom.

Ilustračný obrázok k článku Je to OFICIÁLNE, poľská Biedronka prichádza na Slovensko! KEDY otvorí prvé obchody?
35
Galéria

Najväčší poľský maloobchodný reťazec oficiálne vstúpi na slovenský trh. Biedronka by mala zvýšiť konkurenciu medzi predajcami a zákazníkov potešiť nižšími cenami.

Príprava na vstup na Slovensko

Ako informoval portál Aktuality.sk, už v lete prevádzkovateľ Biedronky spravil viacero krokov, aby mohol otvoriť svoje prvé slovenské predajne. „Založil si novú eseročku a Biedronka si dala zaregistrovať viaceré ochranné známky, s ktorými počíta aj u nás. Zaregistrovala si aj slovenskú doménu biedronka.sk,“ píše server s tým, že aktuálne vás po kliknutí na slovenskú adresu Biedronky presmeruje na poľský web.

Slovenský týždeň v Poľsku

Navyše, spoločnosť už v júli začala hľadať nových ľudí a aktuálne vo všetkých svojich poľských obchodoch ponúka tzv. slovenský týždeň. Upozornil na to portál tvnoviny.sk. Zaujímavé je, že ide o prvý typ takejto akcie v reťazci. Poľskí zákazníci si môžu vychutnať naše tradičné korbáčiky, parenice, párky, bryndzu, sladkosti a ďalšie dobroty. „Čo sa týka cien, tak ich Poliaci ponúkajú o niečo lacnejšie, ako si ich môžu kúpiť Slováci v miestnych obchodoch,“ dodávajú tvnoviny.sk.

Kedy chce spoločnosť otvoriť prvé slovenské obchody? Dočítate sa to na druhej strane!

Prečítajte si tiež

Zdroj: biedronka.pl
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM