Webnoviny - Svet

Je známe meno matky nemanželského syna Schwarzeneggera

WEBNOVINY.SK

Arnold SchwarzeneggerFoto: SITA/APBRATISLAVA 18. mája (WEBNOVINY) – Matkou nemanželského syna hollywoodskeho herca a bývalého guvernéra štátu Kalifornia Arnolda Schwarzeneggera je 50-ročná Mildred Patricia Baena, ktorá v hercovom dome pracovala dvadsať rokov a výpoveď dala tento rok v januári. Informovala o tom webstránka TMZ.com, ktorá taktiež získala fotografie Schwarzenegge­rovho syna.

Baena pre TMZ.com uviedla, že s bývalým guvernérom mala nechránený sex koncom 90. rokov v jeho dome, kde varila, prala a vykonávala iné domáce práce. V dome však podľa vlastných slov nikdy nenocovala. Samotný herec sa dozvedel o chlapcovi, až keď bol batoľa. Odvtedy bol vraj k nej Schwarzenegger „štedrý“, dôkazom môže byť, že Baena v súčasnosti býva vo veľkom dome s bazénom neďaleko Los Angeles.

Schwarzenegger sa k nemanželskému dieťaťu priznal len týždeň po tom, čo spoločne so svojou manželkou Mariou Shriver oznámil rozchod po 25 rokoch manželstva. „Povedal som o tom svojej manželke po tom, čo som opustil úrad guvernéra. Rozumiem, že moji priatelia a rodina sú na mňa nahnevaní a sú zo mňa sklamaní. Zaslúžim si to. Neexistuje žiadne ospravedlnenie na to, čo som spravil a beriem plnú zodpovednosť za bolesť, ktorú som spôsobil. Ospravedlnil som sa Marii, mojim deťom aj ostatným členom rodiny. Je mi to naozaj ľúto,“ uviedol 63-ročný herec.

Arnold Schwarzenegger, ktorý sa v Hollywoode presadil ako hrdina akčných filmov a neskôr aj v komédiách, sa s televíznou žurnalistkou a členkou klanu Kennedyovcov oženil v roku 1986. Spolu majú štyri deti – 21-ročnú Katherine Eunice, 19-ročnú Christinu Mariu Aureliu, 17-ročného Patricka Arnolda a 13-ročného Christophera Sargenta. Arnold Schwarzenegger v januári po ôsmich rokoch opustil úrad kalifornského guvernéra. Opäť sa plánuje vrátiť k filmu a zahrať by si mal aj v ďalšom pokračovaní Terminátora.

Herca, ktorý sa narodil v Rakúsku, preslávili úlohy v snímkach ako Barbar Conan (1982), Terminátor (1984), Conan ničiteľ (1984), Komando (1985), Dvojičky (1988), Total Recall (1990), Policajt zo škôlky (1990), Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991), Posledný akčný hrdina (1993), Junior (1994), Pravdivé lži (1994), Batman a Robin (1997) či Terminátor 3: Vzbura strojov (2003).

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM