Viktória Botošová Rôzne

Jeden krajší ako druhý: TAKÚTO parádu vytvorili v novozámockých uliciach!

K zime neodmysliteľne patrí aj stavanie snehuliaka. Vonku je už síce pľačkanica, no v novozámockých uliciach sa vám ešte podarilo zvečniť skutočné unikáty.

Ilustračný obrázok k článku Jeden krajší ako druhý: TAKÚTO parádu vytvorili v novozámockých uliciach!
Foto: Viktória Botošová

Sneh v uliciach Nových Zámkov vystriedal dážď, hmla a zo snehovej nádielky už veľa neostalo. Našim čitateľom sa však v predstihu podarilo zvečniť unikátnych snežných mužov v uliciach nášho mesta.

Netradičného snehuliaka nám poslal Roman. „Našli sme ho s kolegom na vlakovej stanici. Nasmiali sme sa,“ píše. Veď posúďte sami… (1.fotografia)

Druhého zrejme vytvorili zamestnanci, alebo zákazníci jedného hostinca na Žerotínovej bašte, pred ktorým sa nachádzal. Ten tiež pútal pohľady okoloidúcich. Ozdobený bol vrchnákmi z fliaš a nechýbal mu ani originálny klobúk. (2.fotografia)

Tretí snežný muž sa nachádzal na Čerešňovej ulici pri detskom ihrisku – taký veselý a príjemný. (3.fotografia)

Posledný síce z nášho pohľadu nebol ničím zaujímavý, ale podľa Tomáša pútal svojou veľkosťou. Z fotografie vidieť, že už je všade naokolo skoro blato, no on sa stále drží. (4.fotografia)

Jeden snehuliak krajší, ako druhý. Aj tu platí, že fantázii sa medze nekladú. Pozrite si zábery snežných mužov v galérii článku.

Môže vás zaujímať:

TAKÚTO parádu vytvorili v novozámockých uliciach!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM