Barbara Dallosová Rôzne

Jediné slovenské námestie so snežným delom: Kremnica sa chystá na Big Air, pozrite prvé FOTO!

Termín obľúbeného zimného podujatia v centre Kremnice sa blíži, Perinbabe ale bolo treba trochu napomôcť. Na Štefánikovom námestí v týchto chvíľach vzniká svah z umelého snehu.

Ilustračný obrázok k článku Jediné slovenské námestie so snežným delom: Kremnica sa chystá na Big Air, pozrite prvé FOTO!
Zdroj: Dnes24.sk

Odvážlivci lietajúci vo vzduchu nad historickým centrom mesta. Aj to je STEFE Big Air v meste, akcia, ktorá každoročne priláka množstvo návštevníkov. Organizátori už zverejnili termín v poradí deviateho ročníka adrenalínového podujatia. V roku 2016 bude Big Airu patriť začiatok februára – 6.2.2016.

Termín je termín, plány prírody sú však často iné. V histórii podujatia sa pošťastila i poriadna nádielka skutočného snehu, inokedy bolo treba prírode pomôcť a do centra mesta sa dovážal technický sneh zo Skalky. Prvý raz sa umelo zasnežovalo priamo v centre v roku 2011 a tak je tomu aj tento rok.

Hoci do podujatia zostáva ešte takmer mesiac a počasie sa môže umúdriť, na kremnickom námestí organizátori začínajú so zasnežovaním už v týchto dňoch. K umelo vytvorenému svahu ešte pribudne konštrukcia samotného skokanského mostíka.

Ďalšie informácie o športovo-zábavnej adrenalínovej šou i pretekoch vám budeme na našom portáli prinášať postupne.

Big Air 2016 pozná termín: Námestie vo víre príprav
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM