Magazín Lifestyle

Jej vychytávka zvalcovala internet. Mamička vyrába JEDLÝ piesok, stačí tak málo!

Poruke žiadne pieskovisko ani kinetický piesok? Mamička - influencerka predviedla svoju vychytávku, ktorá zaujala masy a stal sa z nej hit internetu.

Ilustračný obrázok k článku Jej vychytávka zvalcovala internet. Mamička vyrába JEDLÝ piesok, stačí tak málo!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mamička Elle vystupuje na sociálnej sieti TikTok pod menom Ellethevirgo. So svetom zdieľala video, po zhliadnutí ktorého si mnohí povedali: „že mi to nenapadlo skôr“.

Tak jednoduché

Predviedla v ňom totiž úplne jednoduchú vec. Do mixéra nasypala krúžkové cereálie, zapla ho a tadááá – na svete je jedlý piesok ako náhrada za populárny kinetický piesok.

A to s jednou veľkou výhodou. Netreba sa báť, že dieťa takýto piesok ochutná, pretože tento je stopercentne jedlý a pokojne si na ňom tak počas hrania môže pochutiť. Stačí ho vysypať do nádoby a pridať zopár pieskového náčinia ako sú lopatky a podobne.

Článok pokračuje pod fotografiou…

Na toto pozor

Práve táto výhoda sa ľahko môže stať aj nevýhodou. Dieťa zvyknuté na jedlý piesok sa môže zabudnúť a dať do úst aj ten skutočný. No a tam už visí hrozba (u)dusenia sa.

Práve na túto negatívnu stránku novej vychytávky poukazujú komentujúce mamičky. „Čo sa stane, ak pôjdete na skutočnú pláž a dcérka zje piesok, pretože si myslí, že je to v poriadku…“

Elle na tieto komentáre zareagovala v zmysle, že žije v Illinois, kde skutočné pláže aj tak nemajú.

Ty si génius

Tak či tak, video má už takmer tri milóny videní a podľa mnohých mamičiek je nápad tejto influencerky geniálny.

„Pracujem s deťmi už takmer 20 rokov a toto ma nikdy nenapadlo! Gamechanger!“ píše jedna z nich.

„Čo sa stane, keď pôjdete na pláž so skutočným pieskom? To isté, čo sa stalo, keď si zistil, že Santa nie je skutočný,“ snažil sa odľahčiť polemiku pod videom ďalší z komentujúcich.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM