Tlačové správy

Jesenné trendy, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku

Tak ako jeseň hrá všetkými farbami, tak aj tento rok je vhodné farebné dámske oblečenie.

Ilustračný obrázok k článku Jesenné trendy, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku
Zdroj: TASR

Tak ako jeseň hrá všetkými farbami, tak aj tento rok je vhodné farebné dámske oblečenie. To rozhodne poteší všetky odporkyne allblack outfitov, ktoré veľa krásy a osvieženia nepriniesli. Na aké farby sa môžete tešiť počas týchto slnečných jesenných dní? Hlavným kráľom je bordová farba. Ostatné farby sú tiež kráľmi, ale takými menšími – karamelová, horčicová, bordová, tehlová, petrolejová modrá či hnedá. Farby, ktoré budú pekne ladiť s pestrofarebnými listami.

Kúsky, ktoré nesmú chýbať vo vašej skrini

Späť k slovu sa hlási hippie móda zo 70. rokov. Pripravte sa na kvetinové vzory, zvoncové nohavice, nohavicové sukne či krátke dámske bundy v motorkárskom a leteckom štýle s kožušinami. Určite však nezabudnite ani na poctivé vlnené kabáty, ktoré vás zohrejú počas chladných jesenných rán. A aké topy by ste si mali zadovážiť? Blúzky s veľkou mašľou, vlnené roláky alebo pončá.

Čo na nohy

V lete boli v móde plátené tenisky, na jeseň ich vymeňte za kožené slip ony, v ktorých sa budete cítiť veľmi príjemne a môžete ich zladiť prakticky s čímkoľvek. Keď však príde chladnejšia jeseň a v noci bude mrznúť, ochráňte svoje nohy vkusnými vysokými čižmami v tmavších odtieňoch – hnedá, bordová alebo čierna klasika. Lepšie je vybrať si čižmy s opätkom, ale samozrejme s opätkom, v ktorom sa vám bude chodiť pohodlne.

Nepodceňujte silu doplnkov

Kabelky a šperky dokážu outfitu vdýchnuť úplne iný rozmer. Kabelky na jeseň sa vždy odporúčajú v hnedej, tehlovej či ťavej farbe. Tento rok tomu nie je inak. Kabelka so strapcami v ťavej farbe či listová kabelka v petrolejovej modrej dodajú vášmu outfitu potrebný chic efekt. Nezabúdajte ani na šperky či bižutériu, vkusné retiazky z chirurgickej ocele ku komplikovanejším outfitom a k jednoduchým zase výrazné náhrdelníky. Zažiarte spoločne s jesenným slnkom aj vy.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM