Ľubomír Hudačko Rôzne

Kaderníčka z metropoly Šariša to prezradila: Tieto účesy medzi Prešovčankami fičia najviac!

Vlasy sú korunou krásy pre každú ženu. Aké účesy sú teraz medzi Prešovčankami najviac trendy? Spýtali sme sa priamo odborníčky z metropoly Šariša, ktorá vie, ako na ženské vlasy.

Ilustračný obrázok k článku Kaderníčka z metropoly Šariša to prezradila: Tieto účesy medzi Prešovčankami fičia najviac!
Zdroj: Dnes24.sk

Katarína Štefková z Prešova je kaderníčkou v našom meste tri roky a celkovo sa tejto práci venuje už takmer deväť rokov. Pre náš web prezradila, ktoré účesy medzi zákazníčkami teraz najviac fičia.

Jedným z najžiadanejších účesov je podľa nej drdol. „Je to veľmi praktický a rýchly účes ktorý sa dá spraviť na mnoho spôsobov a to kučeravý alebo hladký či strapatý. Môžme ho ozdobiť rôznymi vlasovými ozdobami alebo vrkočmi či živými kvetmi. Na vytvorenie drdola môžme použiť vlasovú výplň,“ hovorí.

Ďalším veľmi žiadaným účesom medzi Prešovčankami sú podľa Kataríny zapletané vrkoče na rôzne spôsoby. „Môžeme ich zapletať popri hlave, v cope, na bok alebo v jednom účese môžme skombinovať viacero vrkočov. Tiež ich môžme zapletať na hladko alebo na strapato. Veľmi praktickým a jednoduchým účesom je úplne jednoduchý cop,“ hvorí. Ten môžeme spraviť hladký alebo konce vlasov natočiť žehličkou na vlasy.

Moderné a tiež žiadané sú aj prirodzené kučery či vlny. Sú vhodné pre krátke aj dlhé vlasy. Vytvoríme ich pomocou kulmy alebo žehličky na vlasy. „Natočené vlasy môžme nechať voľne rozpustené alebo zopnúť jednu stranu. Ak sa ešte vrátia teplé dni, počas nich by sme svojím vlasom mali dopriať viac starostlivosti ako inokedy. Používať by sme mali hydratačné šampóny, balzamy a masky. Pred návštevou mora nepoužívať ťažké stylingové prípravky ale použiť ochranné spreje na vlasy s UV faktorom. Na suché vlasy je potom dobré použiť olivový či kokosový olej,“ dodala Štefková rady a tipy na zdravé vlasy. Necháte sa teda inšpirovať?

Čítajte tiež:

5 rád od vizážistky z Prešova: V čom spočíva tajomstvo dokonalej pleti?

Prezradila, v čom tkvie tajomstvo pekného účesu: 5 rád od sympatickej kaderníčky z Prešova!

foto: archív kš

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM