han Šport Ostatné športy

Karanténa u krásnej biatlonistky? Zúri na manžela, teší sa z tridsiatky, upratuje a opaľuje sa

V Taliansku po taliansky. Tak sa dá nazvať karanténa u talianskej biatlonistky Dorothey Wiererovej, ktorá sa s tým rada pochváli na sociálnych sieťach.

Ilustračný obrázok k článku Karanténa u krásnej biatlonistky? Zúri na manžela, teší sa z tridsiatky, upratuje a opaľuje sa
8
Galéria
Zdroj: TASR

Pandémia koronavírusu zasiahla do životov miliónov ľudí, ktorí sa museli podriadiť sprísneným podmienkam. Výnimkou nie sú ani slávne osobnosti, ktoré takisto trávia čas v domácej karanténe.

Doma je „ponorka“

Počas dlhých dní strávených v izolácii od okolitého sveta, len v spoločnosti partnera, či iných blízkych osôb, sa občas v každom z nás dostaví pocit zúrivosti. No, a odnesú si to práve ľudia, ktorí sú nám na blízku. Niečo podobné sa stalo aj u populárnej a úspešnej biatlonistky, ktorá na instagrame zvestovala svoj pocit voči manželovi. „Deň číslo šesť. Som agresívna na manžela,“ napísala Dorothea ku fotke, na ktorej zúri.

Mala narodeniny

Áno, aj konflikty patria do manželstva. Tento však Dorothea a Stefano vyriešili, čiže žiadny rozvod sa nekoná. Úspešne oslávili aj tridsiate narodeniny, ktoré mala dvojnásobná víťazka Svetového pohára v apríli. „Som šťastná, že mám tridsať,“ opísala Dorothea na sociálnej sieti, čo však myslela ironicky. Prvé zo štyroch začiatočných písmen odkazu totiž zvýraznila, čo dalo dohromady slovíčko „shit“. No, a to v angličtine môžeme slušne preložiť ako „hovno“.

Poteší sa slnku aj mame

Wierorová je považovaná za najkrajšiu biatlonistku a mnohí ju radia k najsexi profesionálnym športovkyniam. Aj preto sa počas karantény stará o výzor, i keď sa jej príliš nechcelo. Pre talianske médiá totiž prezradila, že pribrala dve kilá, tak sa pustila znovu do tréningu. Okrem neho má rada aj opaľovanie a poteší sa návšteve. Na instagrame zdieľala aj to, keď ju prišla navštíviť jej mama.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️

A post shared by ᴰᴼᴿᴼᵀᴴᴱᴬ ᵂᴵᴱᴿᴱᴿ ️️ (@dorothea_wierer) on

View this post on Instagram

Mum 😁☕

A post shared by ᴰᴼᴿᴼᵀᴴᴱᴬ ᵂᴵᴱᴿᴱᴿ ️️ (@dorothea_wierer) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM