Aktualizované Viktória Botošová Krimi

Kolízia kamiónu s autobusom: Sedeli v ňom deti!

Kolízia na vozovke. Kamión sa skrížil s autobusom, v ktorom sedelo okolo dvadsať deti. Na mieste sú hasiči, cesta je neprejazdná.

Ilustračný obrázok k článku Kolízia kamiónu s autobusom: Sedeli v ňom deti!
Zdroj: TASR

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Kolárova zasahujú pri dopravnej nehode pri obci Čergov v okrese Komárno.

Ku kolízii autobusu a kamióna došlo dnes ráno pred ôsmou hodinou na štátnej ceste II/583. O kolízii informovala hovorkyňa prezídia HaZZ Zuzana Farkasová.

„Hasiči po príchode na miesto udalosti zistili, že kamión prerazil zvodidlá a zostal skrížený na vozovke. V autobuse sa nachádzali dve desiatky detí, ktoré sa pri nehode nezranili a z miesta ich odviezli náhradným spojom,“ priblížila Farkasová.

„Vodič autobusu jazdiaci v smere na Kolárovo sa snažil vyhnúť zrážke s protiidúcim nákladným autom a zišiel z cesty vpravo, kde zostal v priekope. Kamión zostal skrížený cez cestu a náves sa zviezol mimo cestu,“ vysvetľuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Farkasová dodala, že hasiči sú na mieste udalosti a na havarovaných vozidlách vykonávajú protipožiarne opatrenia. Cesta je neprejazdná v oboch smeroch.

„Premávka je odklonená po okolitých obciach. Policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Komárne dopravnú nehodu na mieste dokumentujú,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Podľa slov Čuhákovej, sa pri tejto zrážke sa nikto nezranil. Miera zavinenia bude známa z ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM