Tlačové správy

Komu 4ka prináša SLOBODU? Ľuďom na vidieku, študentom, aj tým, ktorí často cestujú

Od pondelka predáva mobilný operátor 4ka nové paušály SLOBODA. Ich výhodou je, že si s nimi viete vyskladať telekomunikačné služby ako potrebujete, najlacnejší nový paušál stojí iba 5 eur a každý z nových produktov obsahuje 1 GB dát v celej SR.

Ilustračný obrázok k článku Komu 4ka prináša SLOBODU? Ľuďom na vidieku, študentom, aj tým, ktorí často cestujú
Zdroj: bigstockphoto

Operátor tvrdí, že v roku 2018 ponúkať zákazníkom menej ako gigabajt je neslušné. Z rôznych nových paušálov a balíkov veľkých dát si vie každý vyskladať to, čo práve potrebuje. Pozreli sme sa na to, komu skutočne nové paušály prinesú SLOBODU:

  1. Ľudia na vidieku: Tí, ktorí boli donedávna bez pokrytia 4G sieťou operátora 4ky, síce využívali jeho hlasové služby, no na rýchly internet mohli zabudnúť. Odkedy však 4ka poskytuje svoje služby aj prostredníctvom 3G siete, pohodovo s ňou môže dátovať až 95% obyvateľov Slovenska za super ceny. Veď okrem dát, ktoré sú v novom paušále, si po ich minutí môžu aktivovať dátový balík GIGA platný po celom Slovensku, ktorý obsahuje 1 GB dát a stojí bezkonkurenčné 2 eurá.
  2. Tí, ktorí veľa cestujú po Slovensku: Či už cestujú na chalupu, každý pondelok do mesta za prácou alebo len sa radi túlajú po prekrásnom Slovensku – tí všetci by mali 4ku vyskúšať. V mestách môžu surfovať na najmodernejšej LTE/4G sieti, pri presunoch alebo na vidieku zas v rýchlej 3G sieti. Tá je novinkou, ktorú zákazníkom operátor ponúka od februára.
  3. Tí, ktorí nechcú veľa míňať: Napríklad študent obráti každé euro aj dva razy. Najlacnejší nový paušál SLOBODA 100, ktorý obsahuje 100 minút alebo SMS a 1 GB dát v celej SR k tomu, stojí v 4ke iba päť eur mesačne! Kto si priplatí ďalšie 3 eurá, dostane k SLOBODE 100 navyše 10 GB dát v sieti 4ka. To fakt stojí za vyskúšanie.
  4. Superdáteri: Spoznáte ich jednoducho, majú mobilný telefón nonstop v ruke, videá, steamovanie hudby, sociálne siete, chaty… Proste smartfón im už vrástol do dlane. A preto potrebujú veľmi veľa dát. V 4ke za neobmedzené dáta v novom paušále SLOBODA DÁTA zaplatia len 12 eur mesačne. A objednať sa dajú aj cez internet na 4ka.sk.
  5. Tí, ktorých spotreba kolíše: V 4ke neexistuje viazanosť, to znamená, že Štvorkári si môžu kedykoľvek aktivovať nový paušál alebo dátový balík, aký práve potrebujú alebo ich kombináciu. Každý mesiac to môže byť inak. Napríklad keď cestujú na dlhšie do zahraničia, môžu si zmeniť svoj nový paušál alebo dátový balík na Slovensku, alebo ho úplne vypnúť a ušetriť.

Nové paušály 4ky si môžu zákazníci kúpiť na Slovenskej pošte, v SWAN CENTRÁCH, v predajných sieťach Digital a mobilonline.sk. Dostupné sú tiež elektronicky cez web operátora www.4ka.sk alebo zaslaním SMS s kľúčovým slovom pre vybratý nový paušál či dátový balík na číslo 950.

(PR)- Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

4ka s novými paušálmi SLOBODA
2
Galéria
Zdroj: 4ka
Zdroj: 4ka
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM