Kultúra

Koncert pre Martinu a Jána v Gregorovciach: Rozhodli sa ho presunúť!

Nové informácie týkajúce sa Koncertu pre Martinu a Jána v Gregorovciach. Organizátori sa ho rozhodli presunúť. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Koncert pre Martinu a Jána v Gregorovciach: Rozhodli sa ho presunúť!
Zdroj: TASR

Agentúra Pohoda ako jeden zo spoluorganizátorov Koncertu pre Martinu a Jána v Gregorovciach, informovala, že pre nepriaznivú predpoveď počasia sa daná akcia presúva zo soboty 4. mája na o dva týždne neskôr – teda na sobotu 18. mája 2019.

„Gro programu sa nemení a v presunutom termíne tak v Gregorovciach vystúpia Richard Müller s kapelou i Slovenský komorný orchester,“ uviedol Anton Repka, hovorca Pohody.

Ten zároveň dodal, že nárazový vietor a dážď na mäkkom podloží futbalového ihriska by výrazne komplikovali bezpečnosť pri stavbe pódia a ďalšie prípravné práce.

„Zlé počasie by podľa aktuálnej predpovede malo pokračovať aj počas samotnej akcie. Veríme, že sa vidíme už o dva týždne v sobotu 18. mája na Koncerte pre Martinu a Jána na futbalovom ihrisku v Gregorovciach,“ uzavrel A. Repka.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Koncert pre Martinu a Jána sa v Gregorovciach konal aj minulý rok. Zaspomínajte si a pozrite si z neho zábery v priloženej fotogalérii.

Koncert pre Martinu a Jána v obci Gregorovce: Pozrite si to v obrazoch
8
Galéria
Zdroj: TASR

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM