han Správy Politika

KONEČNE! Prípad bitky poslankýň je uzavretý: Tabák dostala SMIEŠNU pokutu!

Prípad je uzavretý! Poslednú bodku za incidentom dvoch poslankýň parlamentu NR SR dal okresný úrad. Išlo iba o priestupok.

Ilustračný obrázok k článku KONEČNE! Prípad bitky poslankýň je uzavretý: Tabák dostala SMIEŠNU pokutu!
Zdroj: Facebook.com/Romana Tabak , Facebook.com/Janka Bittó Cigániková - Fungujúce zdravotníctvo

Minulý rok sa hitom internetu stala potýčka poslankyne Romany Tabák s kolegyňou z parlamentu Janou Bittó Cigánikovou.

Čo sa stalo?

V septembri 2022 prišlo ku fyzickému konfliktu medzi poslankyňami na koncerte Majka Spirita. Každá z nich prišla s iným priebehom „bitky“ a dokonca obe podali trestné oznámenia. Cigániková uviedla, že ju slovne napadla Tabák, preto jej pred ľuďmi zložila z hlavy čapicu. Následne ju mala Tabák ťahať za vlasy.

Tabák zase uviedla, že jej nadávala Cigániková. Každopádne tá mala schytať úder do hlavy.

Slovensko sa napokon dočkalo vyhodnotenia. „Romana Tabák nám potvrdila, že dostala pokutu 30 eur. Cigániková hovorí, že jej úrad pokutu nedal alebo o nej aspoň nevie,“ informoval portál aktuality.sk.

Žeby mali prímerie?

Zdalo sa, že si dámy stále nevedia prísť na meno. „Pani Tabák mi v týchto dňoch v parlamente vykrikovala, že keby vedela, že dostane len pokutu za priestupok 30 eur, tĺkla by ma viac,“ hovorí Cigániková pre spomínaný web. Lenže, dnes Tabák prišla na sociálnej sieti s nečakaným príspevkom.

„Ženy majú spolu držať. Aj keď máme niekedy iný politický názor, spoločne sme s Jankou predložili zákon a navzájom sa podporili,“ napísala Romana Tabák na Facebooku. „Neviem, či náhodou nezávidíš vek, ale Janka odpúšťam ti. Prajem ti úprimné zdravie, a by si bola šťastná,“ dodala.

„Prosím, už nikoho nenapadni, násilie nie je cesta,“ doplnila na záver.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM