Adam Stečák Hokej

Košičania zakončili prípravu na novú sezónu víťazstvom, FOTO

Mužstvo HC Košice sa stretlo v piatok v prípravnom zápase s mužstvom Michaloviec. Košičania v Crow Arene dominovali a zvíťazili.

Ilustračný obrázok k článku Košičania zakončili prípravu na novú sezónu víťazstvom, FOTO
15
Galéria
Zdroj: Adam Stečák

Už 14. septembra odohrajú Košice svoj úvodný zápas Tipsport ligy na domácej pôde s HC Slovan Bratislava, ktorý sa opäť vracia do domácej súťaže. Košice si pred týmto zápasom dali ešte jednu generálku s Michalovcami.

Košice tak po úspešných turnajoch v Českej republike kde turnaj vyhrali a Poprade kde získali bronz nezaváhali a v poslednom prípravnom zápase zvíťazili na ľade v košickej Crow Arene s nováčikom Tipsport ligy, Michalovcami. V Košiciach sa konalo tak prvé východniarske derby ešte pred oficiálnym začiatkom sezóny.

Zostavy:

HC Košice: Košarišťan, Škovránek, Slovák, Koch, Majdan, Chovan, Haščák, Bučko, Repe, Klhúfek, Skokan, Bezúch, Čížek, Rúžička, Bortňák, Rapáč, Belluš, Cibák, Milý, Hrabčák, Havrila

HK DUKLA INGEMA Michalovce: Trenčan, Surák, Juusela, Lalancette, Hričina, Dalhuisen, Zekucia, Safaraleyev, Linet, Hvila, Hopkovič, Hančák, Chalupa, Toma, Hamráček, Novický

Góly:

8. Haščák (Chovan, Skokan), 22. Chovan (Belluš, Majdan), 40. Chovan ( Majdan, Haščák), 48. Klhufek (Bezuch, Skokan)

Od začiatku sa hral zápas vo vysokom tempe z oboch strán. Haščák otvoril skóre už v 8. minúte keď mu asistovali Chovan a Skokan. Ďalšie góly v prvej tretine už diváci nevideli.

V úvode druhej tretiny pridal na konto Košíc gól Chovan za asistencie Belluša a Majdana. Tretí gól do siete Michaloviec pridal v 40. minúte opäť Chovan za asistencie Majdana a Haščáka.

Hneď v úvode tretej tretiny góly nepadli, no v 48. minúte pridal na konto Kosic gól Klhufek. Na gól mu prihral Bezuch a Skokan. Viac gólov už v zápase nepadlo.

Zápas skončil 4:0 v prospech Košíc.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

V OBRAZOCH: HC Košice-HK DUKLA INGEMA Michalovce
15
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM