Lukáš Zavacký Basketbal

Košické basketbalistky sa dostali medzi európsku smotánku: Takto sa tešili z postupu, FOTO

Posledný zápas základnej A-skupiny Euroligy vyšiel košickým basketbalistkám Good Angels vynikajúco. Súperkám z Maďarska nedali žiadnu šancu a postúpili do štvrťfinále. Pozrite si ich radosť z tohto úspechu.

Ilustračný obrázok k článku Košické basketbalistky sa dostali medzi európsku smotánku: Takto sa tešili z postupu, FOTO
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Košické basketbalistky môžu oslavovať. Ich cieľ sa im podarilo naplniť a postúpili do štvrťfinále európskej ženskej súťaže. V poslednom dueli potrebovali zvíťaziť, dokázali to a pomerne hladko porazili protivníčky z Uniqu Šopron 81:53. Žreb ďalšej fázy sa uskutoční 11. februára, kedy sa naše basketbalistky dozvedia meno súpera vo vyraďovacej časti.

Good Angels Košice – Uniqa Šopron 81:53 (28:13, 50:31, 68:37)

Zostava a body Good Angels Košice: Oblaková 18, Langhorneová 16, Kupčíková 6, Jurčenková 4, Bálintová 3 (Johnsonová 18, Stehlíková 11, Žirková 5, Janoščíková)

Od úvodu bolo jasné, kto bude režisérom zápasu. Basketbalistky Good Angels Košice si po prvej štvrtine vypracovali pätnásťbodový náskok a aj keď ich súperky v druhom dejstve na chvíľu ožili, Košičanky sa neskôr vrátili k svojej hre. V druhej polovici stretnutia boli jednoznačne lepšie a nakoniec zvíťazili 81:53. Na fotografiách si môžete užiť ich radosť z postupu!

Môže vás zaujímať

Radosť z postupu do štvrťfinále Euroligy
7
Galéria
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM