Tlačové správy

Kráska, ktorá hviezdi v tatranskom Happy videu: Už dostáva ponuky zo sveta!

Happy video z Tatier rozplakalo i samotného Pharella Williamsa a dobylo svet internetu. Michaela tancujúca len v plavkách na Lomnickom štíte sa vďaka nemu stala najznámejšou Slovenkou na internete. Ponuky do reklamy dostáva i zo zahraničia.

Ilustračný obrázok k článku Kráska, ktorá hviezdi v tatranskom Happy videu: Už dostáva ponuky zo sveta!
Zdroj: Dnes24.sk

Tatranské video natočené na motívy piesne Happy od Pharella Williamsa, v ktorom hlavnými hrdinami sú veselí ľudia na lyžovačke alebo na výletoch do Tatier, so štítmi, horskými strediskami, lanovkami, či hotelmi v pozadí, je stále najklikanejším spomedzi všetkých happy videí. Bolo jedno z prvých a stalo sa najsledovanejšou verziou stvárnenia nákazlivo sa šíriaceho hudobného hitu. Do dnešného dňa má práve tatranské happy video už viac ako tri milióny zhliadnutí.

Ponuky má z Poľska i z Talianska

Vďaka nemu sa najznámejšou Slovenskou na internete stala mladá tatranská masérka Michaela, ktorá sa do klipu dostala náhodou, keď na Lomnickou štíte fotografovala pre istú módnu značku. Modelingom si privyrábala popri masírovaní. V klipe zatancovala, aj keď nevedela, o čo vlastne ide. Teraz je však vďaka tomu známa po celom svete a dostávala ponuky na reklamu i zo zahraničia.

„Mám nejaké ponuky na reklamu, ale ešte chvíľu bude trvať, kým si z nich vyberiem a kým sa to spustí. Napríklad z Talianska mi písal manažér, ktorý pripravuje marketing pre nejakú cestovku. Ozvali sa aj z Poľska, kde chystajú jednu veľkú reklamnú kampaň,“ priznala pre Plus 7 dní Michaela.

Tatry sa rozhodla opustiť

A možno práve vďaka úspechu v happy videu sa rozhodla pre zmenu. Po dvoch rokoch v Tatrách, kam prišla robiť masérku, mladá Piešťanka naše veľhory opúšťa. Stále je nezadaná, v Tatrách sa ale stretáva len s turistami, ktorí sa tam neustále striedajú.

„V Tatrách som už takmer dva roky a som tu úplne sama. Brala som to ako skúšku, či tu vydržím. Bola to výborná skúsenosť, ale cítim sa tu trochu ako na samote. Teraz tu stále fúka a niekedy aj štyri dni nevyjdem z hotela. Už som sa prebrala z eufórie a je čas pohnúť sa ďalej,“ uzavrela pre Plusku sympatická Michaela.

Happy from High Tatras Slovakia
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM