Erik Bojničan Rôzne

Kráska z okresu Hlohovec: Sexi Romana zabojuje o atraktívny titul, pozrite si ju na FOTKÁCH

Niet pochýb o tom, že sa v našich končinách rodia vskutku nádherné ženy. Dôkazom je i kráska z okresu Hlohovec, modelka Romana Vyhlidalová, ktorá zabojuje o titul Fotomodelka Európy – Slovakia 2015. Finalistku sme v rozhovore poriadne vyspovedali. Okrem iného nám prezradila aj svoj recept na krásu.

Ilustračný obrázok k článku Kráska z okresu Hlohovec: Sexi Romana zabojuje o atraktívny titul, pozrite si ju na FOTKÁCH
Zdroj: Dnes24.sk

Mala si pred prihlásením sa na súťaž Fotomodelka Európy – Slovakia 2015 nejaké skúsenosti s fotomodelingom? V akej oblasti momentálne pracuješ?

S fotomodelingom už som mala skúsenosti prostredníctvom pár menších fotení buď formou tfp ale neskôr už aj platené. Zatiaľ však nič veľké (smiech). Momentálne pracujem v Avione ako supervízorka pre pobočku Bubbleology.

Ľudská závisť je slepá… Je pre krásnu ženu ťažšie dokázať okoliu, že nie je len ako pekná prázdna čaša bez duše? Čo by si odkázala všetkým tým neprajníkom? A ako sa vieš vysporiadať s negatívami?

Negatíva sa snažím veľmi nevnímať. Ak je niečo rozumné, tak si to zoberiem k srdcu. Keď sa však jedná len o hlúpe reči, netreba si ich nejako extra všímať.

Aké boli tvoje začiatky? Prečo si sa rozhodla pre fotomodeling?

Fotomodelingu sa venujem zhruba 3 – 4 roky. Začala som nečakane, aj keď ma to lákalo od malička. Všetci sa mi smiali, že keď som zbadala foťák a už som pózovala (smiech). Začínala som ale klasicky, išla som na casting do reklamy a o mesiac sa mi ozvali s tým, či by som nechcela skúsiť fotomodeling. Neskôr už sa začali ozývať fotografovia.

Čo okrem fotomodelinu ťa baví?

Veľmi rada sa venujem Bodypaintingu. Začala som spolupracovať s Veronikou Bokorovou, ktorá maľuje na telo a chodíme na súťaže alebo platené joby. Minulý rok sme vyhrali Majstrovstvá Slovenska. Okrem toho som sa zúčastnila súťaže Miss stredných škôl, kde som sa dostala do finále a vyhrala som podtitul Miss Kiss. Hlasovalo sa na internete o najkrajší odtlačok pier.

Finále súťaže Fotomodelka Európy – Slovakia 2015 sa uskutoční už čoskoro. Ako prebiehali a prebiehajú prípravy? Z čoho máš obavy a čo od toho očakávaš?

Najprv sme absolvovali castingy, potom bolo pár fotení, či už plaviek alebo športového oblečenia a pred týždňom sme boli na sústredení kde sme nacvičovali choreografiu a skúšali šaty a topánky na finále. Najviac sa obávam rozhovoru, ktorý bude na súťaži prebiehať. Tento rozhovor je trocha stresujúci, lebo sú tam aj rodina a priatelia.

V prípade získania titulu Fotomodelka Európy – Slovakia 2015 máš v pláne prejsť na dráhu fotomodelky na plný úväzok?

Veľmi rada by som sa tomu venovala na plný úväzok. Som však trocha nižšia, mám 167 centimetrov. Pri fotomodelingu nie je síce výška rozhodujúca, ale momentálne sú požiadavky na vyššie baby. V tomto sa mi nedarí, ako by som chcela, ale teším sa z toho čo sa mi doteraz podarilo.

Napriek tomu, že priame skúsenosti s fotomodelingom veľké nemáš, viem, že zopár fotení si pred sa len absolvovala. Zažila si už pred objektívom i nejakú vtipnú príhodu?

Možno nie až tak extra vtipnú, ale bolo pár pádov, keď bola nejaká krkolomná póza. Zo začiatku to bolo ťažšie, veľakrát som s vypleštenými očami čakala čo sa bude diať. (smiech) Teraz už som pred foťákom sebavedomejšia.

A teraz potešme naše čitateľky. Prezraď svoj osobný recept na krásu. Čo robíš preto, aby si mala tú dokonalú pleť, vlasy, postavu? Je to naozaj len o genetických predispozíciách alebo si to vyžaduje aj čosi viac?

Ja sa priznám, že nejako extra nič nerobím. Sem tam si idem zabehať alebo spraviť pár brušákov, ale nepreháňam to. Zjem aj za troch. Skôr je to o tej genetike.

Pochádzaš z hlohoveckého okresu. Prezraď nám, ktoré zákutie v okolí je ti najmilšie, kam najradšej chodíš oddychovať?

Najradšej som doma na teraske v kruhu rodiny. Teraz však bývam v Bratislave a trávim väčšinu času práve tam. Vždy, keď je ale čas tak prídem domov a idem napríklad na prechádzku zo psíkom. Doma je doma.

Foto: Archív Romana Vyhlidalová

Sexi Romana z okresu Hlohovec zabojuje o atraktívny titul
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM