TOS Magazín Ona

Kráska zarába tri tisícky TÝŽDENNE: Erotika za tým NIE JE, aj tak sa budete chytať za hlavu!

Krásna tridsiatnička dobýja internet svojím zvláštnym talentom. A zarába na tom neuveriteľné peniaze!

Ilustračný obrázok k článku Kráska zarába tri tisícky TÝŽDENNE: Erotika za tým NIE JE, aj tak sa budete chytať za hlavu!
Zdroj: Instagram.com/desilicious.life

Na verejnosti sa grganie považuje za nechutné a neslušné. Krásnej Nemke Desirée (30) to však ide tak dobre a hlavne hlasno, že si vďaka tomuto „talentu“ zabezpečila parádny príjem. Bizarnosti jednoducho v dnešnej dobe vládnu zábave aj internetu.

Neuveriteľná peniaze

Podľa denníka Bild kráska v súčasnosti zarába okolo 3-tisíc dolárov týždenne na videách o grganí.

Hviezdi predovšetkým na TikToku, ale svoj obsah zverejňuje aj na platforme Onlyfans. Tá je známa predovšetkým obsahom pre dospelých, ale ako to predvádza táto Nemka, zarábať sa tam dá aj inak. Napokon, kvôli erotike pôvodne ani založená nebola.

Rodáčka z Kolína nad Rýnom si napríklad v jednom z videí poskakuje pri prechádzke v prírode. Uprostred zastane a hlasno si grgne. Potom pokračuje v prechádzke. Akoby to bola tá najzábavnejšia vec na svete.

Našla svoju cieľovku

„Pošlite to niekomu, kto sa potrebuje v pondelok na niečom zasmiať,“ nabáda Desirée pod ďalším z takýchto videí. Aj keď by sa zdalo, že toto predsa nemôže mať úspech, zdá sa, že opak je pravdou.

Svedčia o tom aj komentáre pod jej videami. „Toto je presne môj zmysel pre humor,“ napísal jeden z používateľov TikToku. Na jej podivný obsah pozitívne reagujú predovšetkým muži. „Asi som sa práve zamiloval,“ znie ďalší komentár. „Žena snov,“ pridal sa ďalší.

Aby jej „grgacie“ videá neboli stále o tom istom, Desirée, ako píše server Express.de, sa snaží k ich tvorbe pristupovať kreatívne. Hodnotí napríklad rôzne nápoje z pohľadu grgania či dáva návody, ako sa pomocou odgrgnutia zbaviť nechcených ľudí.

V Nemecku sa vypracovala na pomerne známu influencerku a aj keď vďaka grganiu sa ocitla v nemeckých médiách, jej obsah nie je len o tom.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM