Jakub Forgács Rôzne

Krásna Bystričanka predstavuje seba aj naše kúty svetu: VIDEO, ktorým chce zaujať na Miss World!

Slováci si svoju Miss zvolili už pred pár mesiacmi. Na radosť Bystričanov sa ňou stala kráska spod Urpína Lujza Straková. Vďaka videu, ktoré uzrelo svetlo sveta iba prednedávnom, teraz spoznajú krásu jej či našej krajiny už aj za hranicami.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Bystričanka predstavuje seba aj naše kúty svetu: VIDEO, ktorým chce zaujať na Miss World!
Zdroj: YouTube.com

Ešte koncom apríla 2015 sme spoznali najkrajšiu Slovenku. Miss Slovensko 2015 sa vtedy na radosť mnohých stala mladá Bystričanka Lujza Straková. Tú teraz čaká cesta na Miss World 2015 v Číne, ktorá vyvrcholí v sobotu 19. decembra.

Organizátori iba v piatok zverejnili takmer trojminútové video, v ktorom sa krásna Lujza, ale aj naša krajina, predstavujú celému svetu. Mladá Bystričanka v ňom po anglicky rozpráva o troch krásach Slovenska: prírode, ženách a kultúrnych tradíciách. Spomína tiež to, že pochádza z veľkej rodiny, v ktorej sa navzájom podporujú a jej brat je pre ňu ako najlepší priateľ.

Vo videu nezaprela ani svoju veľkú lásku k zvieratám, obzvlášť k psíkom, keď jedného venčí aj na záberoch. Divákom tiež vysvetľuje, že pre svoj nabitý program si však vlastného nikdy nemohla zadovážiť. Preto so psíkmi trávi čas aspoň v miestnych útulkoch. V závere videa, ako správna Slovenka, nezabudla Lujza vyzdvihnúť ani bohatosť a rôznorodosť slovenského folklóru, ktorú by chcela ukázať celému svetu.

Pozrite si v našej galérii horúcu videovizitku najkrajšej Slovenky, pochádzajúcej spod Urpína.

Čítajte tiež:

ROZHOVOR s novou Miss Slovensko: Krásna Bystričanka titulu stále nemôže uveriť

Videoupútavka najkrajšej Slovenky spod Urpína
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM