Barbara Dallosová Magazín

Krava Milka pred psychiatriou: Mestskí policajti v akcii, z komentára náčelníka sa neprestanete smiať!

O poriadne kuriózny zásah v uliciach sa postarala kravka, ktorú policajti familiárne nazvali Milka. Tá mala jasný cieľ, dostať sa do nemocnice...

Ilustračný obrázok k článku Krava Milka pred psychiatriou: Mestskí policajti v akcii, z komentára náčelníka sa neprestanete smiať!
5
Galéria

Zásah, aký sa len tak nevidí

V uliciach sa o nemalý rozruch postarala polodivá krava. Tá sa v blízkosti mesta údajne túlala už niekoľko týždňov, v jeden jesenný večer si to ale namierila rovno do kremnickej psychiatrickej nemocnice. Zastavila ju však brána.

Ako s nadhľadom poznamenal náčelník tamojších mestských policajtov Roman Brhlík, na kravku zrejme dopadli pocity depresie z osamelosti a postavila sa priamo pred vchod areálu. Samozvaná ,,pacientka" sa pri bráne zabývala a zabránila tak odchodu zamestnancov psychiatrie z práce, preto boli na pomoc privolaní muži zákona.

,,Po príchode hliadky krava prezieravo vycítila problém a rýchlo sa presunula na druhú stranu cesty, kde sa tvárila, že sa pasie, akoby nič," opisuje Milkine krycie manévre Brhlík.

Nevyspytateľná Milka

Vtedy sa však kovbojka v uliciach mesta ešte len začala. Po naťahovačkách s tvrdohlavým zvieraťom sa policajtom nakoniec podarilo Milku odohnať od brán nemocnice smerom k panelke na kompostovisko. Vtedy sa ale za svoje zmarené plány mužom zákona zrejme rozhodla pomstiť.

,,Tesne pred panelovkou si to Milka rozmyslela a asi si chcela poznačiť evidenčné číslo policajtov, nakoľko sa prudko otočila a rozbehla sa proti služobnému vozidlu, pričom odrazila pravé spätné zrkadlo. Následne na to zbabelo ušla z miesta dopravnej nehody a zanechala po sebe iba finálny výsledok svojho tráviaceho systému," dodal náčelník so smiechom na margo bizarného zásahu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM