Tlačové správy

Kto neriskuje, nemá. Ale čo tak zariskovať s kartovou hrou Baccarat? Poďte, naučíme vás ju!

Rozbiehame vo veľkom! Presne tak, koronavírus sa stiahol, čiže do normálu sa vracia normálny život. No, a k nemu neodmysliteľne patria aj kasína. Samozrejme, že aj tie online, kde sa obľube teší kartová hra Baccarat.

Ilustračný obrázok k článku Kto neriskuje, nemá. Ale čo tak zariskovať s kartovou hrou Baccarat? Poďte, naučíme vás ju!
Zdroj: pixabay.com

Karty a hry s nimi sú súčasťou detstva už dlhé roky. Veď, kto by si nepamätal také vychytávky ako kvarteto, sedma, faraón, či kent. Čím sme však starší, láka nás aj niečo iné, dalo by sa povedať, že aj riskantnejšie. Prečítajte si podstatné informácie o hre Baccarat, ktorý je tak populárny v online kasínach.

Čo je to Baccarat?

Baccarat má dlhú históriu, ktorá je skôr evolúciou. Nové verzie sa v priebehu rokov stali populárnymi v rôznych krajinách. Najznámejšie a doteraz najhranejšie variácie hry baccarat sú dnes francúzske verzie – Chemin de Fer, Baccarat Banque, Punto Banco, známe tiež ako American Baccarat a Mini Baccarat, čo je tiež populárna online verzia.

Hrať priamo po sieti

Online baccarat je k dispozícii vo verziách tak rozmanitých, ako si len dokážete predstaviť. Môžete hrať s európskymi alebo ázijskými súpermi od Manily po Londýn a stôl si nájdete hneď. Pýtate sa ako? Ľahko, na všetko nájdete odpoveď u nás!

Veď je to blackjack…

Baccarat a blackjack sú často porovnávané. Obe hry majú veľkú popularitu, majú dlhú históriu. A hoci sa blackjack oslavuje už desaťročia ako najobľúbenejšia kasínová hra na svete, baccarat bol vždy obľúbeným medzi hráčmi v ázijských kamenných kasínach a teraz sa stáva celosvetovo populárnym.

Prečo je taký obľúbený?

Je to predsa jasné. Nízke riziko – vysoké výhry! Pri jednej návšteve máte pravdepodobnosť výhry vyššiu ako v hociktorej inej stolovej hre. Ak budete nasledovať zlaté pravidlo a skončíte vtedy, keď sa vám darí, môžete skončiť veľmi dobre.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Baccarat
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM