Magazín

Kto sa dožije ÚCTIHODNÉHO veku? Týchto 5 znamení zverokruhu má najväčšiu šancu

Každé znamenie zverokruhu je jedinečné, no niektoré z nich niečo podstatné spája. Dlhovekosť!

Ilustračný obrázok k článku Kto sa dožije ÚCTIHODNÉHO veku? Týchto 5 znamení zverokruhu má najväčšiu šancu
Zdroj: pixabay.com

Niektoré znamenia majú predpoklad dožiť sa dlhšieho veku než tie ostatné. Môže za to ich postoj k životu a starostlivosť o svoje zdravie. Ktoré znamenia sú to?

1) Baran

Má najlepšie predpoklady sa dožiť dlhého veku. „Jeho odhodlanie a húževnatosť mu umožňuje zdolať väčšinu životných výziev, vrátane zdravia. Jedným z hlavných dôvodov, prečo má Baran tendenciu žiť dlhší život, je schopnosť prekonať problémy, ktoré vyvoláva stres,“ píše portál Lead by Stars. Muži sa dožívajú v priemere 78 rokov, zatiaľ čo ženy si užijú rok navyše, teda 79 rokov.

Zástupcovia tohto znamenia by mali spozornieť pri nespavosti, srdcových komplikáciách či častých bolestiach hlavy: „To všetko im môže brániť v dlhom a spokojnom živote,“ pripomína portál.

2) Panna

Do rebríčka sa prebojovalo aj šieste znamenie zverokruhu. Panna je totiž známa svojou organizáciou a pravidlami, a tie dodržuje i v súkromnom živote: „Akonáhle pocíti telesnú slabosť, je prvá, ktorá beží k lekárovi. Nerada žartuje o svojom tele a udržuje sa fit.“

Zvyčajne je ťažké presne odhadnúť vek predstaviteľa tohto znamenia, pretože pôsobí mladšie. Muži sa dožijú v priemere 77 rokov, ženy 81 rokov.

3) Kozorožec

Predstaviteľ tohto znamenia čelí mnohým chorobám, ale napriek tomu získal miesto v rebríčku. Ako je to možné? Kozorožec pozná svoje slabiny a preto nevynecháva lekárske prehliadky, dbá na pokyny lekárov a stará sa o svoje telo a myseľ počas celého života. Muži žijú v priemere 77 rokov a ženy 80 rokov.

Ktoré dve znamenia uzatvárajú rebríček? Nachádzate sa medzi nimi? Prečítate si na druhej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM