Tlačové správy

Ktoré pánske zimné bundy sú najuniverzálnejšie?

Nákup novej zimnej bundy - pre niektorých malina, pre iných zase nočná mora. Ako si vybrať taký model, ktorý nielen že bude na vás fantasticky vyzerať, ale bude teplý, praktický a využiteľný na čo najviac príležitostí? Nie je to nemožné, stačí, ak sa budete držať niekoľkých pravidiel.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré pánske zimné bundy sú najuniverzálnejšie?
Zdroj: Bolf.sk

Poďme sa na ne spolu pozrieť, aby bol váš najbližší nákup zimnej bundy jednoduchší.

Farby, na ktoré sa môžete spoľahnúť

Pri výbere zimnej bundy, ktorá sa bude dať skombinovať s čo najväčším množstvom vášho aktuálneho obsahu šatníka sa treba zamerať na odtiene, ktoré v ňom dominujú, aby ste nemuseli pol dňa stráviť hľadaním vhodného oblečenia, ktoré bude ladiť so zimnou bundou.

Ak si chcete vybudovať univerzálny, kapsulový šatník, odborníci radia zamerať sa na neutrálne farby. Môže to byť napríklad tmavomodrá alebo čierna, ktoré pôsobia veľmi elegantne, ale chybu nespravíte ani s hnedou alebo olivovo zelenou.

Žiarivé neónové farby sú síce zaujímavé, no podliehajú módnym trendom, takže ak si každý rok neplánujete kupovať nový prírastok, byť striedmejší sa oplatí. Takéto bundy sú vhodné skôr ako doplnkový kúsok k univerzálnejšiemu modelu. Ak predsa len zatúžite po výrazných farbách, ktoré vám rozžiaria mrazivé dni, dohnať to môžete na doplnkoch, najmä na šáloch, rukaviciach a čiapkach.

Prečo je strih dôležitý?

Okrem farby má na celkovom dojme z vášho outfitu veľký podiel aj správne zvolený strih. Extravagantnejšie modely netradičných strihov sú síce zaujímavé a neprehliadne vás v nich nikto, no oveľa komplikovanejšie to budete mať s ich ladením na bežné nosenie, do práce alebo na formálnejšie udalosti. Takisto ak túžite bundou zamaskovať napríklad väčšie brucho, je dobré držať sa overených strihov pre váš typ postavy.

Klasické strihy perfektne zapadnú do akéhokoľvek šatníka, pristanú väčšine mužov a ľahšie sa vám budú kombinovať. Takisto sú vhodnejšie na mnoho príležitostí a použiteľnejšie nielen na bežné a voľnočasové aktivity, ale aj do práce či na dôležité stretnutie.

Pri výbere nezabúdajte ani na to, že čím menej nápadných vreciek má zimná bunda, tým elegantnejším dojmom pôsobí. Aj s takýmito detailmi sa treba pohrať, ak pátrate po čo najuniverzálnejšej možnosti.

Najpopulárnejšie bundy, ktoré stoja za pozornosť

Teóriu už poznáte, poďme sa teda pozrieť na prax. Čo v obchodoch hľadať? Pánske prešívané bundy, hrejivé parky s kapucňou ozdobenou umelou kožušinou alebo zateplená verzia pánskej bombery, ktorá majú pôvod v bundách navrhnutých pre pilotov sú doslova stávky na istotu, s ktorými máte vyhraté. Dajú sa nosiť na mnoho príležitostí a ak dodržíte vyššie spomínané rady, získate naozaj univerzálnu bundu “do voza aj do koča”, ktorú zladíte k športovejším, ale pokojne aj k elegantne pôsobiacim outfitom.

Pánske módne zimné bundy vhodné na rôzne príležitosti, navyše za dostupné ceny nájdete na e-shope bolf.sk. V najnovšej kolekcii je množstvo horúcich kandidátov na najuniverzálnejšiu zimnú bundu. Využijete akcie a vyberiete si tú svoju?

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Bolf.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM