Webnoviny - Svet

Kučera s Hrbatým v Michalovciach, ale bez exhibičného súboja

WEBNOVINY.SK

Karol KučeraFoto: SITA/Ivan FleischerBRATISLAVA 12. mája (WEBNOVINY) – Hviezdni slovenskí tenisti Karol Kučera a Dominik Hrbatý sa 17. mája od 18.30 h zúčastnia na športovo-spoločenskom podujatí v Michalovciach v súlade s informáciami regionálnych médií, ale v Chemkostav aréne nebudú exhibične hrať proti sebe.

„Už sme to aj riešili, keď sme sa dozvedeli, že takéto správy sa pri propagovaní akcie vyskytli, hoci naša dohoda s organizátormi znela inak. Pozvali nás na príjemné podujatie a zahráme si pár gemov s miestnou mládežou, ale s tým naším exhibičným zápasom to niekto zveličil,“ povedal Karol Kučera pre agentúru SITA.

Plagát akcie hlási Dominik Hrbatý vs. Karol Kučera a podujatie je na internetovej stránke TicketPortal.sk uvedené pod hlavičkou „Benefično-exhibičný tenisový zápas“. Vstupenky stoja 5 a 7 eur. Spoluorganizátorka Zuzana Majorová pre regionálne vydanie Korzára uviedla:

„Verím, že tenisový profi zápas medzi bývalou svetovou šestkou a dvanástkou prinesie športový zážitok, na ktorý ľudia v Michalovciach dlho nezabudnú.“

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM