Lucia Lauková Správy Regióny

Kúpalisko v Podhájskej bude bohatšie o bazén s vlnobitím: Otvoria ho počas leta

Návštevníci kúpaliska v Podhájskej si tento rok užijú ešte viac zábavy. Verejnosti sprístupnia novú atrakciu.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Podhájskej bude bohatšie o bazén s vlnobitím: Otvoria ho počas leta
Zdroj: TASR

Počas tohtoročnej letnej sezóny sprístupnia na Termálnom kúpalisku v Podhájskej v okrese Nové Zámky bazén s vlnobitím. Ako informovala Alexandra Péteryová zo spoločnosti Termálne kúpalisko Podhájska, v areáli sa dokončuje i krytý plavecký bazén.

Pribudlo záchytné parkovisko

Podľa jej ďalších slov sa tento rok vybudovalo aj záchytné parkovisko pri vstupe do obce. „Počas letnej sezóny môžu návštevníci využiť bazény s geotermálnou, ale i úžitkovou vodou s teplotou 18 až 40 stupňov Celzia, toboganový svet so štyrmi toboganmi, deti detské ihrisko s pirátskou loďou, multifunkčné ihrisko a ďalšie atrakcie. K dispozícii je na celkovej rozlohe 12 hektárov desať bazénov. Sú tu aj prírodné soláriá na slnenie s bujnou vegetáciou, športoviská, ponuka suvenírov v predajných stánkoch, 180 vonkajších skriniek na odkladanie vecí či skrinky na odkladanie cenností,“ uviedla Péteryová.

Podujatia na kúpalisku

V júli a auguste sa tu uskutoční každú sobotu a nedeľu hudobné, približne hodinové vystúpenie. „V dňoch 8. až 9. júla organizujeme spolu s obcou Podhájske slávnosti ľudových remesiel. Občerstvenie je v areáli termálneho kúpaliska zabezpečené v 11 bufetoch, reštauráciách, kaviarňach, cukrárňach a mnohých predajných stánkoch. Ubytovať sa možno v miestnom v hoteli, v chatovej osade alebo v kempingu,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM