Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Čudáčka dala výpoveď, aby mohla za peniaze predstierať, že je PES

Jenna miluje škrabkanie na hlave, aportovanie, behanie a váľanie sa. Predstieranie, že je pes, jej dokonca vynáša dosť na to, aby nemusela chodiť do práce.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Čudáčka dala výpoveď, aby mohla za peniaze predstierať, že je PES
Zdroj: YouTube.com/PewDiePie's Pie

Krásna 21-ročná žena dala v práci výpoveď, aby sa mohla naplno venovať svojmu poslaniu a byť takmer plnohodnotným psom.

„Dobré dievča“

Jenna Phillips z Texasu dala zbohom práci optičky po tom, ako sa jej internetový profil thatpuppygirl plný podivných videí stal populárnym. Zverejňovala na ňom totiž zábery, na ktorých predstierala, že je pes. A to so všetkým, čo k tomu patrí.

Na videách aportuje či ožužláva kostičku. Tiež trhá papuče, za čo ju jej „pán“ za trest dokonca vyhodí za dvere.

K psiemu správaniu mala Jenna blízko celý svoj život. Už počas dospievania rada predstierala, že je šteniatko. Podľa vlastných slov miluje škrabkanie na hlave, aportovanie, behanie a váľanie sa. „Cítim sa ako pes. Vždy som sa správala ako pes, nie však po sexuálnej stránke. Milujem pochvalu a počúvať, že som "dobré dievča“. Moje srdce zakaždým doslova zaplesá," cituje jej slová portál Ceveman Circus.

Dnes sa svojej úchylke venuje naplno. Dokonca jej zarába až šesťcifernú sumu mesačne! Odberatelia jej totiž platia 20 dolárov mesačne za to, aby videli jej necenzurovaný obsah, ako chodí na vodítku, nosí loptičku a kúpe sa. „Moje príjmy sa od toho, ako som dala výpoveď a začala byť naplno psom, zvýšili 100-násobne,“ pochválila sa Jenna.

Väčšinu aktivít na videách robí nahá a nerobí jej problém ani urobiť video na objednávku.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM