ELA Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Muža pri večeri otravovala mucha. Chcel ju zabiť, nastal výbuch!

Pohodlne sa usadil, že si vychutná večeru, keď ho prišla otravovať mucha. Pokus o jej zabitie sa Francúzovi vypomstil.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Muža pri večeri otravovala mucha. Chcel ju zabiť, nastal výbuch!
Zdroj: pixabay.com

Znie to neuveriteľne, ale dotieravá mucha, ktorá otravovala pri večeri 82-ročného Francúza, mu zničila kuchyňu. V piatok 4. augusta sa okolo 19:45 hod. v malej dedinke Parcoul-Chenaud na západe Périgordu pohodlne usadil za stôl vo svojej kuchyni.

Muž, ktorý býva sám vo svojom dome, si práve pripravil večeru. Pod nábytkom sa ale nahromadil plyn po úniku z plynovej fľaše umiestnenej vonku. Dôchodca o tom nevedel a začal jesť, keď mu neželanú spoločnosť začal robiť dotieravý hmyz, informuje francúzsky portál francebleu.fr.

Francúz chytil do ruky elektrickú mucholapku v podobe rakety, aby muchu zabil. Až na to, že kontakt uniknutého plynu a elektrický prúd spôsobil tak silný výbuch, až mierne nadvihlo falošný strop.

Mužovi sa, našťastie, nič nestalo, mal len popálenú ruku a pre istotu ho previezli do nemocnice v Libourne v Gironde. Horšie je na tom jeho dom, ktorý ostal dočasne neobývateľný. Senior skončil v kempe, zatiaľ čo jeho rodina opravovala kuchyňu. Či to otravná mucha prežila, médiá neuvádzajú.

Ilustračné foto

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM