Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Pár si adoptoval medveďa. Jedáva s nimi za jedným stolom!, VIDEO

Viete si predstaviť, že by ste spávali pod jednou strechou s 200-kilovým medveďom, raňajkovali spolu a pozerali televízor?

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Pár si adoptoval medveďa. Jedáva s nimi za jedným stolom!, VIDEO
11
Galéria
Zdroj: boredpanda.com

Adoptovať si chlpatého spoločníka z útulku nie je žiadna rarita. Ruský pár ale zrejme zatúžil po skutočnom macovi. Ten s nimi dokonca sedáva za jedným stolom a rád si pozrie aj televízor.

Dvestokilový miláčik

Štefan je domestikovaný medveď hnedý, ktorého si pred rokmi ako trojmesačné osirelé medvieďa adoptovali Svetlana a Jurij. V útulnom domčeku v Moskve ho vychovávajú takmer ako vlastné „dieťa“.

Nielenže s nimi sedí za jedným stolom a pozerá televízor, Štefan im dokonca pomáha aj okolo domu, napríklad polievaním záhrady. Aspoň takto ukazuje vďaku za náročnú starostlivosť, ktorú mu pár poskytuje. Predsa len, denne zháňať 200-kilogramovému medveďovi 25 kilogramov rýb, zeleniny a vajec musí byť riadna fuška!

„Miluje ľudí a je spoločenským medveďom – napriek tomu, čo si ľudia môžu myslieť, vôbec nie je agresívny. Nikdy nás nepohrýzol,“ hovorí pre dailymail.co.uk Svetlana.

Okrem leňošenia a jedenia sa Štefan zamestnáva aj hraním vo filmoch a pózovaním pred fotoaparátom. Je to profík, veď posúďte sami.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM