Filip Chudý Krimi

KURIOZITA DŇA: Zlodej na ukradnutej VÉTRIESKE uviazol v štrku, FOTO

Takýto kuriózny prípad sa len tak nevidí. Legendárna „vétrieska“, ktorá bola zostrojená tak, aby prešla aj najťažším terénom, mala zapadnúť počas krádeže.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Zlodej na ukradnutej VÉTRIESKE uviazol v štrku, FOTO
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Poverený policajný príslušník z Púchova začal trestné stíhanie pre prečin krádeže. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová s tým, krádeže sa mal dopustiť zatiaľ neznámy páchateľ. Ten mal odcudziť nákladné motorové vozidlo, ktoré bolo odparkované v obci Lednické Rovne pred rodinným do­mom.

Vozidlo mal zatiaľ nezisteným spôsobom naštartovať a presunúť sa do miestnej štrkovne. „Tam s týmto nákladným vozidlom zapadol a neostávalo mu nič iné, ako ho tam ponechať a z miesta činu utiecť,“ opísala Kuzmová.

Napriek tomu, že sa mu nakoniec nepodarilo vozidlo odcudziť, svojím konaním spôsobil jeho majiteľovi podľa polície škodu vo výške 3 000 €.

Polícia na vypátraní páchateľa tohto skutku intenzívne pracuje. Za tento skutok hrozí jeho páchateľovi trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Dodala k prípadu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto vyzerá zapadnutá vétrieska na mieste činu.

FOTO: Zlodej ukradol vétriesku, zapadol s ňou do štrku a ušiel
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Viac správ zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM