Ľubomír Hudačko Zo Slovenska

Kuriozita v centre Prešova: Linka MHD zablúdila, šla na uzavretú Hlavnú, VIDEO

Cestujúci sa nestačili diviť. Hoci bola Hlavná ulica v Prešove pred pár dňami uzavretá, jedna linka MHD sa pozabudla a smerovala práve tam...

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita v centre Prešova: Linka MHD zablúdila, šla na uzavretú Hlavnú, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Netradičný moment v Prešove. Počas nedeľnej Tour de Prešov bola v centre mesta uzavretá Hlavná ulica a spoje MHD mali určenú obchádzkovú trasu cez Okružnú ulicu.

Prečítajte si tiež: Tragédia medzi Prešovom a Haniskou: Júliusa (†35) zrazil osobný vlak

Vodič linky smerujúcej na sídlisko Šváby a Delňu si to však napriek cyklistickému podujatiu nasmeroval práve týmto uzavretým smerom. „Tiež som sa čudovala, čo tu ten autobus robí. Veď smer centrum mesta bol uzavretý. Nakoniec sa krkolomne otočil a išiel späť,“ prekvapene reagovala okoloidúca Andrea. Medzitým sa po Hlavnej ulici premávali desiatky cyklistov a súťažili o čo najlepšie umiestnenie v rámci Tour de Prešov.

Prečítajte si tiež: Na Sekčove dôjde pre cestujúcich MHD k zmene: Jedna zastávka bude dočasne zrušená

Otázkou je, či sa vodič nedozvedel o uzávierke Hlavnej ulice, alebo na to pozabudol. Niekoľko minút totiž na mieste manévroval, až kým ho na podujatie v centre mesta neupozornili pracovníci diaľničnej patroly. Pokúšali sme sa získať aj stanovisko Dopravného podniku a zistiť, ako k tejto situácii došlo. Podľa našich informácií je však jeho riaditeľ na dovolenke a stanovisko kvôli dovolenke nám neposkytli ani z oddelenia dopravnej prevádzky.

Autobus prešovskej MHD? Predviedol kuriózny kúsok
1
Galéria
Linka MHD v Prešove? Smerovala na uzavretú ulicu! FOTO
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM