Aktualizované Krimi

Kuriózna lúpež na pumpe: Páchateľa USPOKOJOVALA náruživá žena, policajti v šoku!

Obvinený muž na zamestnanca pumpy zaútočil a udrel ho do tváre. Čo nasledovalo potom, prekvapilo zaiste aj skúsených policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna lúpež na pumpe: Páchateľa USPOKOJOVALA náruživá žena, policajti v šoku!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia na sociálnej sieti zverejnila pikantný opis jednej nevydarenej lúpeže. „Dnes (27. 1.) krátko po 04:00 hod. prijali policajti na linke 158 oznámenie o lúpežnom prepadnutí čerpacej stanice na Panónskej ceste. Hliadky Policajného zboru bezodkladne hodnovernosť oznámenia na mieste preverili a potvrdili,“ píše polícia.

Páchateľ si užíval

Muži zákona ďalej uvádzajú, že podľa doterajších informácií do priestorov čerpacej stanice vošiel 24-ročný muž, ktorý pod hrozbou použitia násilia požadoval od zamestnanca vydanie finančnej hotovosti. Muž následne na zamestnanca aj zaútočil a napadol ho údermi do tváre.

„Zamestnancovi sa podarilo po útoku z miesta utiecť, pričom útočníka v priestoroch čerpacej stanice zamkol. Po príchode hliadky PZ na mieste bolo zistené, že osoba, ktorá čerpaciu stanicu prepadla, sa nachádza v jej vnútorných priestoroch. Policajti v jednej z miestnosti spozorovali muža, ktorému poskytovala sexuálne služby mladá žena,“ opisuje polícia.

Policajti chceli muža na mieste obmedziť na osobnej slobode, nakoľko však kládol aktívny odpor, boli voči nemu použité donucovacie prostriedky.

Chcela či nechcela?

„Po ich použití bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie, kde s ním boli vykonané potrebné úkony. Zamestnanec čerpacej stanice, ktorý bol fyzicky napadnutý počas lúpežného prepadnutia, bol prevezený k ošetreniu do jednej z nemocníc,“ dodáva polícia.

Zo strany príslušného útvaru Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpežného prepadnutia. Vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti voči zadržanému mužovi je predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Kto bola „záhadná“ žena poskytujúca sex páchateľovi, či to robila dobrovoľne alebo z donútenia, polícia zatiaľ neprezradila.

Reakcia svedka

Až neskôr sa k nám do redakcie dnes24.sk ozval údajný svedok incidentu. „Na tej Panónskej, ten Srb, čo zbil pumpára a ako mal peniaze, zbadala ho tá žena. Pri odchode sa mu ponúkla, tak s ňou išiel do kancelárie a bola tam s ním dovtedy, kým neprišli policajti,“ okomentoval netradičný prepad svedok, ktorý nechcel byť menovaný, no jeho kontakt máme v redakcii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

ÚTEKU Z LÚPEŽNÉHO PREPADNUTIA ZABRÁNILO💰💔 POSKYTNUTIE SEXUÁLNYCH SLUŽIEB ➡️Dnes krátko po 0️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣ h sme prijali...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, January 27, 2021

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM