Katarína Vlčková Krimi

Kuriózna vlámačka: Milan (28) sa do domu vkradol trikrát za sebou a TOTO si odniesol

Policajti obvinili Milana (28) z krádeže. Počas troch dní ukradol z jedného rodinného domu náradie ale i zlato. Prečítajte si, čomu ešte neodolal.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna vlámačka: Milan (28) sa do domu vkradol trikrát za sebou a TOTO si odniesol
Zdroj: Webnoviny.sk

Rodinný dom v Handlovej zažil kuriózne vlámanie. Zlodej sa na miesto činu totiž vrátil niekoľkokrát. „Milan bez použitia násilia v dňoch 6.júla, 7.júla a 9.júla odcudzil z rodinného domu v Handlovej na Ulici Jánošíkovej vŕtacie kladivo, uhlovú brúsku, akumulátorový skrutkovač a zlatú retiazku. Majiteľovi vecí bola krádežou spôsobená celková škoda vo výške 450 eur,“ povedal k prípadu hovorca Krajského riaditeľstva polície Pavol Kudlička. Podľa polície hrozí Milanovi trest odňatia slobody až na dva roky.

„Polícia upozorňuje občanov starostlivo zamykajte dvere a zatvárajte okná. Nezabúdajte ani na podkrovie, poschodie, malé strešné okná a pivničné okná. Zlodej je schopný dostať sa do vnútra každým otvorom väčším ako ľudská hlava. Občania by si mali zamykať nielen svoje vchodové bránky, ale aj vchodové dvere, ktoré si páchatelia bez vyzvania neraz otvoria aj samy. Polícia radí, aby poškodení ihneď kontaktovali políciu na bezplatnom telefónom čísle 158,“ dodal na záver policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM