Kultúra

Letná novinka nitrianskej kapely: Rozhýbu vás sexy tanečnice, VIDEO

Nitrianska kapela vás so svoju novinkou naladí na letnú pohodu. Dámy zo skupiny Ladylicious vám zas rozvlnia boky.

Ilustračný obrázok k článku Letná novinka nitrianskej kapely: Rozhýbu vás sexy tanečnice, VIDEO
3
Galéria
Zdroj: Sematam

Nitrianska funk-popová kapela Sematam vypustila do sveta nový veselý klip ladený do retro disco štýlu. Zahrali a zatancovali si v ňom aj sexy tanečnice zo skupiny Ladylicious.

„Napriek tomu, že muži sú považovaní za „silnejšie“ pohlavie, ženy nad nimi majú veľkú moc. Sú našimi múzami, no častokrát aj prekliatím,“ hovorí frontman kapely Marek Kutnár, ktorý je zároveň aj autorom textu a hudby tejto veselej skladby.

Poklona ženám

Videoklip má zároveň vyzdvihovať ženskú krásu. „Spolupráca s nimi bola skvelá. Navyše bolo pre mňa veľkou cťou, že som si s nimi mohol trochu zatancovať,“ v dobrom spomína na natáčanie Kutnár.

A čo na spoluprácu hovorí štvorica dám? „Naše funky duše, nemohli neprijať túto ponuku. Podľa nás má skladba veľký potenciál rozhýbať veľa ľudí a zanechať im úsmev na tvári tak, ako aj nám. Sú to veľmi pokorní, príjemní a hlavne talentovaní chalani. Marek si s nami dokonca zatancoval. Za pár minút sme ho „nadrtili“ pár našich prvkov a dal to s nami ako pán, veď uznajte!“ hovoria tanečnice.

Profi kúsky na korčuliach

Do klipu si kapela prizvala aj profesionálnych korčuliarov, a to Lene (ČR), Viktora Hermana, Luciu Bartošovú a Pavla Brezníka z Freeskate klubu a ďalších. „Týmto im chceme veľmi pekne poďakovať za spoluprácu,“ odkazuje kapela. „Natáčaniu klipu predchádzali rozsiahle prípravy, ktorých súčasťou boli tréningy na korčuliach. Nie všetkým z nás sa však podarilo túto disciplínu zvládnuť, a tak sme museli siahnuť po alternatívnych dopravných prostriedkoch,“ smejú sa hudobníci. V klipe totiž jeden z účinkujúcich jazdí aj na detskej Tatrovke.

Vráťme sa ale k podstate piesne. Dámy verzus páni – tak ako to teda vlastne je? Napovie sám text piesne, ktorý sa končí veľmi výstižnou vetou: „Páni, všetky dámy sú nám pánmi.“

Zdroj: YouTube.com
Letná novinka nitrianskej kapely: Rozhýbu vás krásne tanečnice, VIDEO
3
Galéria
Zdroj: Sematam
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM