Lukáš Zavacký Hokej

Letná príprava HC Košice v plnom prúde, FOTO: Ako momentálne vyzerá káder mužstva?

Hráči hokejového klubu Košíc si na chvíľu oddýchli, no tentoraz sa už pripravujú na novú sezónu. S touto súpiskou začalo mužstvo letnú prípravu!

Ilustračný obrázok k článku Letná príprava HC Košice v plnom prúde, FOTO: Ako momentálne vyzerá káder mužstva?
Zdroj: TASR

Košickým hokejistom sa v minulom roku nepodarilo naplniť cieľ, keď sa po ôsmich rokoch nedostali do finále. V budúcom ročníku budú teda určite chcieť toto zaváhanie napraviť. S trenovaním na suchu začali 9. mája a potrvá až do konca júna.

V kádri Rostislava Čadu a Marcela Šimurdu sa momentálne nachádza sedem obrancov. Radek Deyl, Martin Dudáš, Ivan Jankovič, Branislav Pavúk, Eduard Šedivý a dve nové akvizície – Lukáš Matejka a Jiří Vašíček.

„Všetci sa ma pýtajú na ambície, myslím, že v Košiciach sú vždy najvyššie a ja sa tomu chcem prispôsobiť. Každý športovec chce vyhrávať, ja nie som výnimkou,“ uviedol spomenutý Lukáš Matejka a doplnil ho Jiří Vašíček, „aj ja sem prichádzam preto, aby som dopomohol k ich naplneniu, preto ten hokej hrám. O klube i meste som mal len tie najlepšie referencie, som preto rád, že som práve tu a na novú sezónu sa veľmi teším.“

Útok trénerskej dvojice zase tvorí deväť hráčov. Peter Bartoš, Peter Boltun, Gabriel Spilar, Jakub Suja, Dávid Šoltés, Juraj Milý, Tibor Varga a reprezentant Slovenska na posledných majstrovstvách sveta, Marek Bartánus.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/hckosice.sk

Košickí hokejisti začali prípravu na suchu
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM