Tomáš Batiz Futbal

Liptáci sa prvýkrát na jar predstavia doma: Súperom bude tím z Pohronia, kto má aké šance?

Futbalisti Liptovského Mikuláša čaká prvý domáci zápas v rámci jarnej časti nadstavby DOXXbet ligy. Súperom Liptákov bude tím z Pohronia.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci sa prvýkrát na jar predstavia doma: Súperom bude tím z Pohronia, kto má aké šance?
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášski futbalisti majú za sebou skvelý vstup do jarnej časti, keď po dvoch zápasoch na ihriskách súperov majú na svojom konte získané štyri body. Zverenci Jozefa Kostelníka figurujú pred sobotňajším zápasom na 3. mieste. “Sme veľmi radi, že sa konečne predstavíme našim fanúšikom aj na domácom ihrisku. Chceme jednoznačne nadviazať na naše predošlé dobré výsledky a upevniť si postavenie v hornej časti tabuľky,” informoval pred sobotňajším zápasom Ján Papaj, športový riaditeľ a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

V kádri domácich je situácia stabilizovaná. Všetci hráči sú pripravení na zápas. “Na teraz je všetko v poriadku. Doliečil sa aj Poremba, ktorý bol na antibiotikách,” ozrejmil Papaj.

Príjemným spestrením zápasu bude cez polčas aj predstavenie najmladšej kategórie MFK Tatran Liptovský Mikuláš, ktorá si proti sebe v modelovom zápase zmeria sily. “Cez polčas si zahrajú chlapci vo veku sedem až osem rokov medzi sebou malý zápas. Pripravujeme aj ďalšie sprievodné akcie,” dodal športový riaditeľ klubu.

Štatistické porovnanie súperov:

FK Pohronie: Svoj posledný zápas odohralo na vlastnej pôde proti tímu MFK Lokomotíva Zvolen, s ktorým si body po zápase rozdelili. V tabuľke je Pohronie s 37-mimi bodmi na 6. mieste a na tretí Liptovský Mikuláš stráca tri body. Pohronie postúpilo zo základnej časti DOXXbet ligy z druhého miesta s dvojbodovou stratou na prvé Borčice.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Druhý zápas nadstavby odohral u súpera v Nitre. Liptákom sa v 37. minúte podarilo zásluhou Kucharčíka otvoriť skóre zápasu, ktoré sa im podarilo udržať až do 72. minúty, kedy vyrovnal Charizopulos. Do konca zápasu sa už ani jednému celku skórovať nepodarilo a mužstvá si tak body podelili. MFK Tatran je po dvoch kolách nadstavby na 3. mieste tabuľky a na prvý Prešov stráca len tri body.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM