Krimi

Lovci lebiek zadržali odsúdeného vraha: VIDEO priamo zo zásahu

Polícia v Michalovciach zadržala 31-ročného muža odsúdeného za vraždu z roku 2018. Podľa policajných informácií bol na úteku.

Ilustračný obrázok k článku Lovci lebiek zadržali odsúdeného vraha: VIDEO priamo zo zásahu
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Michalovciach zadržala 31-ročného muža odsúdeného za vraždu z roku 2018, bol na úteku. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru (PPZ) Denisa Bárdyová s tým, že sudca ho vzal do väzby, počas ktorej sa očakáva vynesenie právoplatného rozsudku.

Podľa jej slov sa 23. decembra 2019 uskutočnilo odvolacie konanie na Krajskom súde v Košiciach, kde sa predpokladá vynesenie právoplatného rozsudku, a teda pravdepodobne okamžitý nástup obvineného na výkon trestu.

„Tomáš Dž. sa prostredníctvom svojho obhajcu ospravedlnil formou ‚PN-ky‘, ktorú sudca neuznal a nariadil jeho predvolanie. Tomáš sa dal na útek, čo spustilo pátrací proces po jeho osobe – sudca vydal ešte v ten deň príkaz na zatknutie,“ povedala.

Ako Bárdyová ďalej uviedla, keďže sa skrýval aj počas vianočných sviatkov a existovala reálna obava, že pod vplyvom alkoholu by mohol spáchať ďalší násilný skutok, prípad si 27. decembra 2019 prevzali cieľoví pátrači z Úradu kriminálnej polície PPZ, takzvaní lovci lebiek. V rovnaký deň ho podľa polície aj zadržali.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM