Barbara Dallosová Kultúra

Lovesong z dielne žiarskych hudobníkov: Kráska z klipu vás hneď odzbrojí, VIDEO

Klip plný ženského pôvabu vznikol v starom žiarskom kulturáku. A song je, o čom inom, než o láske...

Ilustračný obrázok k článku Lovesong z dielne žiarskych hudobníkov: Kráska z klipu vás hneď odzbrojí, VIDEO
Zdroj: Janko Kulich & Kolegium

Na svete je nový videoklip k singlu Zaľúbil som sa v podaní folkrockovej skupiny Janko Kulich & Kolegium. Ako už naznačuje názov novinky, muzikanti, ktorí majú umeleckú základnu v Žiari nad Hornom, tentoraz stavili na lásku.

Najkrajší darček pre manželku

Frontman Janko Kulich a zároveň autor piesne priznáva, že tá je aj jeho osobným vyznaním. „Už je to pár rokov čo som sa zaľúbil … presnejšie viac ako 19 rokov a nie je tajomstvom, že dátum premiéry piesne a videoklipu vôbec nie je náhodný, pretože práve 26. septembra oslávi moja manželka narodeniny. Je to vlastne moje vyznanie aj poďakovanie. Také “migrovanie“ vo vzťahu po slovensky. Lebo ako hovorí text samotnej pesničky … niekedy človek ani nemusí vyjsť z dediny a má 7 svetov. Ak stretne tú pravú,“ ozrejmuje Kulich.

Natáčali v starom kulturáku

Aktuálny singel nahrala skupina ešte koncom minulého roka vo svojom domovskom štúdiu Whatever sound studio v Prievidzi v hudobnej réžii dvorného zvukára Vladislava Leškovského, ktorý v piesni hosťuje na bicích.

Vychutnajte si najnovší hudobný počin žiarskych muzikantov aj s klipom s pôvabnou herečkou v hlavnej úlohe.

„Videoklip sme natáčali v bývalom Dome kultúry v Žiari nad Hronom. Tunajšia divadelná sála má špeciálnu atmosféru a veríme, že ju bude aspoň trošku cítiť aj z nášho videoklipu. Točili sme vo veľmi veselej atmosfére niekoľko hodín. Do úlohy “osudovej ženy“ sme obsadili mladú herečku Kristínu Bartoňovú a úlohu kameramana, režiséra i strihača v jednom opäť prijal Peter Balent z Cesar Production Nitra. Ide už o štvrtý singel z nášho posledného albumu Doba drevená a určite nebude posledný,“ vysvetľuje frontman.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM