Tana Mrazikova Rôzne

Lunárny kalendár: 7.-14.2.2010

07. 02. 2010. o 01:08 vstupuje Luna do znamenia STRELCA. Vplyv trvá do 09. 02. 11:48. Vyhýbame sa operáciám orgánov, ktoré ovláda znamenie Strelca, pretože tieto časti nášho tela sú teraz oslabené. Znamenie Strelca ovláda stehná, boky a bedrá, kŕčové žily. Mars sa nachádza v znamení Leva. Na orgány ovládané Levom nesiahame žiadnym ostrým predmetom. Lev ovláda srdce a srdcovo-cievny systém, bránicu a chrbát. Nezaťažujeme bedrové kĺby a stehná.

Luna ubúda. Operácie, ktoré majú odstrániť niečo natrvalo /nádory, cysty, bradavice/, sú v tomto období veľmi vhodné, rany sa dobre hoja. Pozor, nesiahame na časti tela, ktoré ovláda znamenie Leva a Strelca.

**09. 02. 2010. o 11:48 vstupuje Luna do znamenia KOZOROŽCA. Vplyv trvá do 12. 02. 00:28. ** Vyhýbame sa operáciám orgánov, ktoré ovláda znamenie Kozorožca, pretože tieto časti nášho tela sú teraz oslabené. Kozorožec ovplyvňuje kosti, kožu, chrbticu – oporný systém, kĺby. Vhodné obdobie na návštevu kozmetičky, čistenie pleti, depilácia. Mars sa nachádza v znamení Leva. Na orgány ovládané Levom nesiahame žiadnym ostrým predmetom. Lev ovláda srdce a srdcovo-cievny systém, bránicu a chrbát.

Luna ubúda. Operácie, ktoré majú odstrániť niečo natrvalo /nádory, cysty, bradavice/, sú v tomto období veľmi vhodné, rany sa dobre hoja. Pozor, nesiahame na časti tela, ktoré ovláda znamenie Leva a Kozorožca.

**12. 02. 2010. o 00:28 vstupuje Luna do znamenia VODNÁRA. Vplyv trvá do 14. 02. 13:28. ** Vyhýbame sa operáciám orgánov, ktoré ovláda znamenie Vodnára, pretože tieto časti nášho tela sú teraz oslabené. Vodnár ovplyvňuje lýtka, holene, nervový systém, krv, krvný obeh. Mars sa nachádza v znamení Leva. Na orgány ovládané Levom nesiahame žiadnym ostrým predmetom. Lev ovláda srdce a srdcovo-cievny systém, bránicu a chrbát.

Luna ubúda. Operácie, ktoré majú odstrániť niečo natrvalo /nádory, cysty, bradavice/, sú v tomto období veľmi vhodné, rany sa dobre hoja. Pozor, nesiahame na časti tela, ktoré ovláda znamenie Leva a Vodnára.

**14. 02. 2010. o 03:54 je NOV. Vplyv 36 hodín pred aj po Nove. **Ideálny čas na očistu tela. Pijeme veľa tekutín. Prijímame ľahko stráviteľné jedlá alebo držíme hladovku. Nerobíme vážne rozhodnutia. Pozor na cestách ! Vyhýbame sa chirurgickým zákrokom.

14. 02. 2010. o 13:28 vstupuje Luna do znamenia RÝB. Vplyv trvá do 17. 02. 01:36. Vyhýbame sa operáciám orgánov, ktoré ovláda znamenie Rýb, pretože tieto časti nášho tela sú teraz oslabené. Ryby ovládajú chodidlá, lymfatický systém. Nechodíme bosí. Z hľadiska feng shui to platí stále – utečú nám peniaze. Veľmi vhodná je reflexná masáž nôh. Mars sa nachádza v znamení Leva. Na orgány ovládané Levom nesiahame žiadnym ostrým predmetom. Lev ovláda srdce a srdcovo-cievny systém, bránicu a chrbát.

Luna pribúda. Vhodné sú operácie implantátov a transplantátov, mimo orgánov, ktoré ovládajú znamenie Leva a Rýb.

www.astrologia-numerologia-tarot.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM