Kultúra

Mafia Corner opäť boduje na Youtube: Tento klip má vyše 200 000 videní za pár dní

Mike z projektu Mafia Corner opäť boduje na Youtube. Prešovčan so spolupracovníkmi nahral nový klip a ten má vysoké čísla videní.

Zdroj: YouTube.com

Mafia Corner, Stefi a Basta Fix odštartovali nový rok Karmou, čo je názov novej piesne. Hudobný rok 2019 rozbehli touto chytľavou tanečnou peckou. Autorský singel Karma vymyslel samotný Mike a okamžite zabodoval na Youtube. Od 3. februára zaznamenal už viac ako 220 000 zhliadnutí.

„Tentokrát nejde ani o cover, ani o ľudovku. Zamilujete si ho už po prvom počutí. Na spoluprácu som si pozval všetkých svojich domácich kolegov. S hudobnou produkciou opäť pomohol mladý talentovaný producent Basta Fix, ktorý si v tejto piesni aj zaspieval. Svoj spevácky drive v tejto reggaetonovej bombe predviedla, ako zvyčajne, speváčka a youtuberka Stefi,“ prezradil na margo novinky Mike Marušin.

Štvrtý domáci člen tímu Stylo dal videoklipu vkusnú finálnu grafiku. V klipe tancuje crew z prešovskej tanečnej školy Art Studio S.O.M. ONE. Viac už si môžete pozrieť v samotnom videoklipe.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Úspech zaznamenala aj skupina Akustika, o ich nedávny koncert bol veľký záujem. Kliknite si fotogalériu.

Viacerí sa tam ani nedostali: Prešovská Akustika vypredala úvod svojho turné
11
Galéria
Zdroj: Matúš Maťufka

foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM