Magazín

Vo Vysokých Tatrách zavládol SMÚTOK: Zomrela krásna milovníčka hôr... Mala len 34 rokov

Z Lenky Rusnákovej vyžarovala dobrota, pokoj, ochota vždy pomôcť a mala obdivuhodnú povahu. Zomrela v pondelok dopoludnia, jej nečakaná smrť zasiahla mnohých.

Ilustračný obrázok k článku Vo Vysokých Tatrách zavládol SMÚTOK: Zomrela krásna milovníčka hôr... Mala len 34 rokov
Zdroj: Facebook.com/tanap.sk

Spod Tatier prišla mimoriadne smutná správa, rodinu a kolegov zasiahla smrť milovníčky hôr Lenky Rusnákovej. Šokujúci skon známej Tatranky bolí o to viac, že mala len 34 rokov.

Lenka pôsobila ako riaditeľka Združenia cestovného ruchu Vysoké Tatry a všetkým, s ktorými prišla do kontaktu, zanechala zo seba výborný dojem.

Vždy hľadala riešenia

„Odišiel človek, ktorý Tatry úprimne miloval a svojou zanietenosťou bojoval za inovatívne nápady a vždy hľadal riešenia. Bolo nám cťou Lenka. Budeš nám chýbať ľudsky aj profesionálne,“ rozlúčil sa s ňou na sociálnej sieti tím OOCR Regiónu Vysoké Tatry.

Z Lenky vyžarovala dobrota, pokoj, ochota vždy pomôcť a mala obdivuhodnú povahu. Zomrela v pondelok dopoludnia.

Nezhubný nádor

„Dotĺklo srdce, ktoré s láskou a silno bilo aj pre Tatry a Tatranský národný park. Ďakujeme Ti, Lenka, za spoluprácu, podporu i hory nápadov a rodine vyjadrujeme našu úprimnú sústrasť,“ rozlúčili sa s ňou zástupcovia z Tatranského národného parku.

Portál pluska.sk informoval, že príčinou jej smrti mohla byť embólia – krvná zrazenina.

„Našli jej vraj v brušnej dutine nezhubný nádor. V piatok mala ísť vybrať stehy, necítila sa dobre a odložila to na pondelok. Žiaľ, v ten deň zomrela,“ píše pluska.sk.

🖤😢

Posted by Región Vysoké Tatry - High Tatras Region on Tuesday, November 29, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM