Peter Klimant Rôzne

Malým Revúčanom bolo hej: Takto sme si užívali lyžiarsky výcvik! FOTO

Sezóna zimných radovánok je v plnom prúde. Toto obdobie využili aj malí Revúčania, ktorí sa so svojimi učiteľmi vybrali na lyžiarsky výcvik. Ten si vychutnali naplno. Ved si to pozrite :)

Ilustračný obrázok k článku Malým Revúčanom bolo hej: Takto sme si užívali lyžiarsky výcvik! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Január je mesiacom zimných športov. Vedia to aj revúcke deti, ktoré so svojou školou nezaváhali a využili vhodné počasie. Piatok 15. januára sa Donovaly stali na päť dní domovom pre 42 detí a 4 inštruktorov zo Základnej školy (ZŠ) Hviezdoslavova v Revúcej.

„Vynikajúci terén a ideálne snehové podmienky boli ako stvorené pre náš lyžiarsky výcvik. Vďaka trpezlivej práci inštruktorov a lyžovania chtivých mladých ľudí, sme všetci zvládli zákernosti lyžiarskeho postoja, zjazdu po spádnici, oblúčikov i jazdu na lyžiarskych vlekoch a sedačkách,“ informuje o výlete vedenie školy.

Podľa ich slov si dvanásť najzdatnejších lyžiarov vyskúšalo aj náročnú zjazdovku v nadmorskej výške 1360 m na Novej Holi. „Päť príjemne strávených dní na čerstvom vzduchu na lyžiach ubehlo veľmi rýchlo. Uzimení, príjemne unavení, nezranení a plní dojmov z Donovalov, sme odchádzali domov,“ dodáva škola.

Foto: ZŠ Hviezdoslavova

Môžeme im len závidieť: Takto si malí Revúčania vychutnávali lyžiarsky výcvik
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM