Kultúra

Martin Harich nahral svoju najosobnejšiu pieseň: Miesta v klipe sú Mikulášanom notoricky známe

Po lete plnom koncertov a následnej 650 km dlhej očistnej púti prichádza rodák z Liptovského Mikuláša Martin Harich s novým singlom. Skladba sa volá Kde bolo, tam bolo a spevák k nej stihol nakrútiť už aj videoklip. Miesta v ňom vám budú určite známe.

Ilustračný obrázok k článku Martin Harich nahral svoju najosobnejšiu pieseň: Miesta v klipe sú Mikulášanom notoricky známe
Zdroj: Dnes24.sk

Rok zmien. Asi tak by sa dal označiť tento rok speváka Martina Haricha. Mladý pesničkár sa ponoril sám do seba, vymenil tvrdé rockové riffy za klavír a organ a ku sólo piesni natočil vlastnú spoveď. Pod režisérskou taktovkou Jakuba Kršku, Šimona Klačka a Danka Gavendu vznikla úprimná výpoveď autora v exteriéroch impozantných slovenských hôr.

„Nápad na osobnú spoveď, prostredníctvom toho jediného čo milujem – hudbu – som dostal na púti v Santiago de Compostela, kde som si doslova „prečistil“ hlavu. Najviac oddychujem pri prechádzkach horami a prírodou nášho Liptova. Natočiť niečo tak osobné, v blízkosti toho najkrajšieho, čo tu máme, bolo jediné možné riešenie,“ prezradil Martin.

Foto: ilustračné, Martin Harich

Martin Harich_Kde bolo tam bolo videoklip
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM