han Magazín

Matovič si vyskúšal úlohu HERCA a zahral si v seriáli: V Pumpe ho prirovnali k hybridu!

Bývalý premiér a súčasný minister financií Igor Matovič (OĽANO) sa stal ďalšou známou tvárou v komediálnom seriáli Pumpa. Ako sa mu darilo pred kamerou?

Ilustračný obrázok k článku Matovič si vyskúšal úlohu HERCA a zahral si v seriáli: V Pumpe ho prirovnali k hybridu!
Zdroj: Reprofoto RTVS

Už nejaký ten týždeň beží v sobotu večer na Jednotke zábavný seriál Pumpa. Satirický sitkom, v ktorom hlavní aktéri rozoberajú súčasnú politickú situáciu, sa zapísal do povedomia divákov. V jednotlivých epizódach totiž vystupujú skutočné známe osoby, od politikov cez vedcov až po športovcov.

Naposledy sa v seriáli predstavil ten, o kom sa hovorí snáď v každej jednej časti. Áno, na Pumpu vkročil líder OĽANO a niekdajší premiér Igor Matovič.

Rýpali do neho

Keďže hlavná postava Pumpy patrí originálnemu hercovi Danovi Heribanovi, ktorý vie byť na politikov poriadne ostrý, všetci čakali ako dopadne jeho súboj s Matovičom. Skvelá scéna prišla hneď ako do predajne vstúpil Matovič. Heriban ho skoro opľul! „No, už len ty si tu chýbal,“ vstúpil ako prvý do debaty pumpár, ktorého hrá Juraj Kemka.

„Ja neverím vlastným očiam. Ježiši Kriste, samotný financmajster!“ vyhŕkol Heriban.

Matovič si chcel objednať kávu, ale pumpár Kemka mu jasne vysvetlil, že nemá zrnká kávy a odporučil ho do chladničky, kde je ľadová káva. „Čo ste po ceste pozerali svoju tlačovku, keď sa vám chce drychmať?“ zabrdol Heriban do hosťa.

Matovič sa následne opýtal, či nemajú nejaké noviny, v ktorých o ňom budú pekne písať alebo ho chváliť. Do toho vstúpil opäť Kemka a sucho poznamenal: „Také teda nemáme, ale máme Auto-moto-revue, kde sa tiež dočítate o nejakých hybridoch…“

Celý diel Pumpy, kde si zahral aj Matovič, si môžete pozrieť TU.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM